شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام
پهنای باند نامحدود ندارید ؟
حدودا اینا تا چند تا بازدید روزانه مشکلی پیش نمیاد ؟
خیر متاسفانه
هیچ نا محدودی وجود ندارد در کلیت کار
محدودیت در میزان بازدید وجود ندارد محدودیت در استفاده از منابع وجود دارد که مثلا 10 درصد از سی پی یو کل سرور میتواند هر سایت استفاده نماید
الآن و طی زمانی که در این سرور بوده ایم لود سرور همیشه صفر بوده است
آزمون های آنلاین (با دریافت هزینه مناسب)روی این سرور برای آموزش و پرورش انجام شده است که میزبان 4000 تا آنلاین همزمان بوده است
ویرایش توسط majidisaloo1 : March 16th, 2013 در ساعت 07:37
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام
من الان یه سفارش دادم ، اکانت تست من هم فعال شد
حالا دامین رو ست کنم تست کنم ببینم چه طوری ، امیدوارم جواب کار منو بده ...
الان ساعت 3.30 صبح هست و من یه هاست پر بازدید رو به صورت تست 7 روزه تحویل گرفتم !!!![]()
@انلاین سرور
الان 30ت سالیانه چ مشخصاتی میشه? پهنای باند اون پلن 25 رو بالا ببرید تا حد 5 ت :دی دامنه آی ار نمیدین? :دی
تحویل گرفته شد
ممنون از خدمات شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)