صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 19 , از مجموع 19

موضوع: وارز نشدن پول توسط صادرات!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : وارز نشدن پول توسط صادرات!

نقل قول نوشته اصلی توسط afraweb.net نمایش پست ها
    دوست عزیز هزینه بعد از 24 تا 48 ساعت به حساب مشتری برمیگرده . و اصلا نگران این مسله نباشید .
    یعنی امکان داره فردا صبح به حسابم واریز بشه؟ چون الان 48 ساعت گزشته و فردا میشه روز سوم؟

---------- Post added at 03:26 AM ---------- Previous post was at 03:21 AM ----------

چون هم بهم رسید داده هم گفته ترانکش با موفقیت انجام شد.شماره پیگیری و ... همه موجود هست. با این مدرک موندم آخه چطور ممکنه پول برگشت بخوره و واریز نشه.اگر برگشت میخورد مینوشت از حساب کسر نشد و یا ناموفق بود و.. اما این مدرک الان میگه کاملا پول کسر شده و...
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

عضو انجمن AfraWeb.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    یعنی امکان داره فردا صبح به حسابم واریز بشه؟ چون الان 48 ساعت گزشته و فردا میشه روز سوم؟

---------- post added at 03:26 am ---------- previous post was at 03:21 am ----------

چون هم بهم رسید داده هم گفته ترانکش با موفقیت انجام شد.شماره پیگیری و ... همه موجود هست. با این مدرک موندم آخه چطور ممکنه پول برگشت بخوره و واریز نشه.اگر برگشت میخورد مینوشت از حساب کسر نشد و یا ناموفق بود و.. اما این مدرک الان میگه کاملا پول کسر شده و...
    بنده یکبار برای امتحان ایلتس هزینه 220 تومان واریز کردم . دقیقا 5 بار واریز کردم و از حسابم کم میشد و بعد از 24 تا 48 ساعت بر میگشت به حسابم و دفعه ششم از حسابم کم شد و به حساب ایران ایلتس واریز شد . و پرداخت اوکی شد اصلا نگران نباشید این مسائل در پرداحت های بانکی زیاد پیش میاد و بعد از 24 تا 48 ساعت هزینه برمگرده و اصلا نیازی به مراجعه به بانک نیست
    موفق باشید
    [LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
    Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
    Netelligent Hosting Services Inc
    Iran office : 98-21-66841497

3. تعداد تشکر ها از AfraWeb.net به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

حواله های بین بانکی به صورت دستی انجام میشه....
    یعنی شما الان که صبح باشه میریزی شماره پیگیری بهت میده اما پول همون لحظه واریز نشده و تا زمانی که بانک بررسی نکنه انتقال انجام نمیشه. در نتیجه فقط در ساعات بانکی این کار انجام میشه. یعنی اگه شما شب یا یه روز تعطیل واریز کنی اولین روز کاری بعد انتقال انجام میشه.
    معمولا زیر همون رسیدی که به طرف میده باید زده باشه که این حواله به معنای انتقال 100% نیست.
    امروز هم یه حواله بین بانکی داشتم انجام میدم و خبر میدم که منتقل شد یا نه !

---------- Post added at 08:47 AM ---------- Previous post was at 08:43 AM ----------

- دستور پرداخت صادر شده پس از پذيرش آن توسط بانك ، قطعي و غير قابل برگشت بوده و انجام آن جزو تعهدات بانك محسوب مي شود .
    - استرداد وجه مورد انتقال و كارمزد آن پس از پذيرش دستور پرداخت توسط بانك به هيچ وجه امكان پذير نمي باشد .
    - بانك متعهد است در تاريخ درخواست شده توسط مشتري (تاريخ موثر) ، وجه را به بانك ذينفع ارسال نمايد .
    - حسب اعلام بانک مرکزي ج.ا.ا ساعات کار سامانه ساتنا در تمامي بانکها در روزهاي شنبه لغايت چهارشنبه از ساعت 8 تا 13 و پنجشنبه ها از ساعت 8 تا 12 مي باشد. لازم به توضيح است در صورتيکه مشتريان بعد از ساعات فوق و از طريق شعب يا سايت بانکداري اينترنتي بانک ملت مبادرت به صدور حواله ساتنا نمايند، حواله مزبور در روز کاري بعد به بانک مقصد ارسال مي شود.
    - در صورتيكه به هر دليل تاريخ موثر انتقال با يكي از ايام تعطيل رسمي مصادف باشد ، بانك انتقال را در اولين روز كاري بعد از تعطيل انجام مي دهد .
    - مسئوليت واريز وجه انتقال داده شده به حساب ذينفع (مقصد) در تاريخ موثر انتقال بر عهده بانك ذينفع (مقصد) بوده و لذا مسئوليتي در اين خصوص متوجه بانك پذيرنده دستور پرداخت نمي باشد .
    - مسئوليت عواقب ناشي از هر گونه خطا يا اشتباه در مندرجات فرم دستور پرداخت بر عهده صادر كننده آن مي باشد .
    - در صورتيكه به هر دليل (مسدودي حساب مقصد ، اشتباه در درج مشخصات مقصد و نظاير آن) امكان واريز وجه به حساب ذينفع ذكر شده در متن دستور پرداخت وجود نداشته باشد ،‌ بانك وجه مورد انتقال را با كسر كارمزد برگشت وجه ، حداكثر تا پايان روز كاري بعد به حساب دستور دهنده بر مي گرداند . در اينصورت نيز كارمزد دستور پرداخت قابل استرداد نمي باشد .

موارد فوق مورد تاييد اينجانب .................. مي باشد.

---------- Post added at 08:49 AM ---------- Previous post was at 08:47 AM ----------

توجه 1 : مسئوليت واريز وجه حواله به حساب مورد نظر به عهده بانک مذکور مي باشد.
    توجه 2 : در صورتيکه حواله در روزهاي تعطيل يا ساعتي غير از ساعات کاري مرکز ساتنا صادر گردد ، انتقال وجه حواله در اولين روز کاري بعد انجام مي گردد.

---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------

مسئوليت واريز وجه حواله به حساب مورد نظر به عهده بانک .... (گیرنده) میباشد.
    اين رسيد به منزله وازير قطعي وجه به حساب ذينفع (گيرنده حواله) نمي باشد.

---------- Post added at 09:20 AM ---------- Previous post was at 08:51 AM ----------

حواله بین بانکی از ملت به سپه در کمتر از نیم ساعت انجام شد برای من...
    یعنی 8.50 تقریبا بود که انتقال دادم و الان که حدود 9.20 هست موجودی حساب مقصد رو گرفته طرف به حسابش بوده !

5. تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

ممنون سجاد جان. رفتم بانک پیگیری کرد گفت اصلا از حساب طرف پول کسر نشده! گفتم پس این چیه مدرک که میگه کسر شده و ثبت شده؟ گفتن نمیشه و.. پیچوندن من رو.گفتن بعد واریز باید پیگیری کنی ببینیو اریز شده یا نه. گفتم خوب یک روز طول میکشه بفهمم واریز شده که؟ گفتند آره حق دارد. همین. پولم رفت به باد! پولم رو هم از دست رفت. یه این میگن سیستم بانکداری نوین. حالا بشینید از این بانک صادرات حمایت کنید. صد رحمت همان ملی که باهاش کار میکنم. 40 تومان پول بیزبان من رو خردند و میگند نمیشه کاریش کرد.چی بگم؟ خدا خودش شاهده.

عضو انجمن mr.bahram آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    510
    تشکر شده در
    279 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    ممنون سجاد جان. رفتم بانک پیگیری کرد گفت اصلا از حساب طرف پول کسر نشده! گفتم پس این چیه مدرک که میگه کسر شده و ثبت شده؟ گفتن نمیشه و.. پیچوندن من رو.گفتن بعد واریز باید پیگیری کنی ببینیو اریز شده یا نه. گفتم خوب یک روز طول میکشه بفهمم واریز شده که؟ گفتند آره حق دارد. همین. پولم رفت به باد! پولم رو هم از دست رفت. یه این میگن سیستم بانکداری نوین. حالا بشینید از این بانک صادرات حمایت کنید. صد رحمت همان ملی که باهاش کار میکنم. 40 تومان پول بیزبان من رو خردند و میگند نمیشه کاریش کرد.چی بگم؟ خدا خودش شاهده.
    عزیز دل چرا خودت رو الکی فر میدی
    شما بنرش رو بردار و بگو این هزینه واریز نشده
    اگه گفت چرا بگو به این دلیل که وجهی به این شناسه واسه من واریز نشده
    اگه گفت این هم مدرک که بهت دادم ، بگو طبق همین مدرک واسم واریز نشده
    اگه گفت چرا واریز کردم بگید ، شما واریز کنده هستید و باید پیگیر باشید که چرا واریز نشده
    ( این یادت باشه ، در هر شرایطی اون شخصی که واریز کرده مبلغ رو باید پیگیر باشه که ثابت کنه وجه رو واریز کرده ، وقتی پشت باجه هم که می رید به شما رسید می دن نه به کسی که واریز می خواد بشه براش )
    [CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
    www.vbskin.ir www.vbteam.ir

http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

خوب مشتری شما باید ببینه وقتی پول به حساب برگشته دوباره از نو انجام بده ! اینکه شما از اون چیزی نمیخواهید چه ربطی به بانک داره ؟

عضو دائم Arashdn آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    8,047
    تشکر شده در
    1,382 پست

والا اون روز یکی از مکشتریام از ساتنا بانک ملت به صادارتم ریخت بعد 5 دقیقه اومد
    نمیدونم چرا شما مشکل داشتید

عضو دائم Woshka آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    55
    تشکر تشکر شده 
    1,524
    تشکر شده در
    1,078 پست

یه بار یکی پول ریخت به حسابم 3 روز بعد دیدم پول ریخته شد به لاگ همون تاریخ واریز 2 سال پیش
    فروش سرور مجازی
    http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
    مارون هاست
    برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

مشکلی از نظر دوباره ریختن نیست. مشکل اینه طرف الان رفته مسافرت.تا شنبه هم نمیاد. حرفم اینه که ملت رو با این سیستم مزخرفشون سرکار میزارن.من با هزار امید ان رو برای یکی از قست های بانکیم میزارم کنار. طرف پول رو واریز میکنه مدرک هم میده. منم میگم کار تمامه.بعد میشینی منتظر میبینی پول واریز نشده.حداقل اگر سیستم ایراد داشت میزد پول وکسر نشد و... آدم خیالش راحت میشد. رسید میده سیستم ترانکش انجام شده و... بعدشم هیچ!

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)