مشخصات سرویس و یوزر و پس تیکتینگشو و همه چی که فکر میکنی
باعث میشه بین من و تو فرقی نباشه رو (ازنظر داشتن اطلاعات وواسم پست خصوصی کن
بااعتماد به نفس بهشون به زندگم ببینم دردشون چیه
شاید حل شد و لااقل بک اپ دادن نامردا منم نمیدونم جریانش چی میشه ولی میشه امتحان کرد
وقتی از *****ینک ایمیل میزنن و میگن سایت فلان را مسدود کن و میگن بکاپ را هم نده، ایا از آمریکا و آمریکاییان انتظار دارید بدهند؟ قصد تعیین کردن بد یا خوب بودن را ندارم، میخوام بگم قضیه اینجوریه، متاسفانه آمریکایی ها هم به قوانینشون سخت پایبند هستند.
فکر نمیکنم به نتیجه برسین اما باز در ناامیدی جای بسی امید است.
ارادت
طبق قوانین انجمن وقتی که از یه هاستینگ انتقاد می کنید بهتره همراه با مستنداد باشه
بیلینگ آدرستون کجاست؟
ایرانی اگه به معنی iranian nationality که مشکلی نیست تا زمانی که در ایران باشند تحریم ها واسشون مشکل ساز میشهعالم و آدم میدونند که هاست گیتور با دامنه ی آر مشکل داره
متن ایمیل ارسالیشوت هم مشخصه
دیگه چه دلیلی بیارن جز اینکه ایرانین؟؟
اما اگه اثبات کنند که ایرانی نیستند طبق قوانین legal OFAC می تونید اکانتتون رو پس بگیرید
این که شرکت های آمریکایی یا ایرانیانی که در ایران زندگی می کنند مشکل دارند طبیعی هست و خیلی وقته همه ما اینو میدونیم
متن ایمیل به عنوان مستنداد کافی نیست و البته مسأله این نیست فعلا راه حل این دوستمون اینکه ثابت کنند ایران زندگی نمی کنند
ویرایش توسط saber69 : March 12th, 2013 در ساعت 19:39 دلیل: نگارش
ممنون از پاسخ شما
دوست من حتي بهشون در تيكت اعلام كرده كه سكونت دبي دارد و شماره تماس دبي هم بهشون داده ولي متاسفانه اصلا پاسخگو نيستند .
من هدفم پيدا كردن يك راه حل مناسب براي حل اين مشكل هست و البته يه جورايي هم مابقي دوستان در جريان قرار بگيرند تا خدايي نكرده براشون مشكلي پيش نياد .
براتون ارسال كردم.مشخصات سرویس و یوزر و پس تیکتینگشو و همه چی که فکر میکنی
باعث میشه بین من و تو فرقی نباشه رو (ازنظر داشتن اطلاعات وواسم پست خصوصی کن
بااعتماد به نفس بهشون به زندگم ببینم دردشون چیه
شاید حل شد و لااقل بک اپ دادن نامردا منم نمیدونم جریانش چی میشه ولی میشه امتحان کرد
البته تمامي دسترسي ها در پنل را مسدود كردند و تنها مي تونيد لاگين كنيد .البته سيستم تيكت تنها پيزي هست كه باز مونده ولي پاسخگو نيستند .
با تشكر
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
خوب چرا ریسک کردید دامین ir استفاده کردید این همه تاپیک همین سایت هست جدیدا به شدت به ir گیر میدن .
در صورتی که همچنان جواب ندادند با من تماس بگیرید ، اگه مشکل فقط این باشه حل خواهد شدممنون از پاسخ شما
دوست من حتي بهشون در تيكت اعلام كرده كه سكونت دبي دارد و شماره تماس دبي هم بهشون داده ولي متاسفانه اصلا پاسخگو نيستند .
من هدفم پيدا كردن يك راه حل مناسب براي حل اين مشكل هست و البته يه جورايي هم مابقي دوستان در جريان قرار بگيرند تا خدايي نكرده براشون مشكلي پيش نياد .
ویرایش توسط saber69 : March 12th, 2013 در ساعت 22:30
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)