پیشنهاد دیگه نبود؟؟؟
همه بازدید سایتم داره میخوابه ها
پیشنهاد دیگه نبود؟؟؟
همه بازدید سایتم داره میخوابه ها
خب ممکنه چند تا از این دیتاسنتر ها رو معرفی کنید؟؟
میشه بفرمایید چه کسی رمز موفقیتش در نگفتن نام دیتا سنتر هست . فکر میکنم رمز موفقیت در صادق بودن با مشتری و گفتن حقایق هست . اگر وارز نیست نباید بهش بگیم وارز هست و براش مثال هایی بزنیم که از نظر منطق و عقل درست نیست . چون دیتا سنتر گیر نمیده پس وارز هست . واقعا بهتره قبل از خرید سرور قوانین هر دیتا سنتر را به دقت بخونید و به قوانینش احترام بزارید . یه کاری نکنید که دید این دیتا سنتر به ایرانی ها بد بشه و از ما یک چهره منفی و افرادی که همیشه به دنبال کارهای غیر قانونی هستند نگاه کنند .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
نیازی به معرفی هست؟؟؟
مشتری فقط لازمه بدونه که وارز میگیره یا معمولی یا رپیدلیچ!
آپتایم خوب داره یا نه!
یا اینکه دیتاسنتر مال کجاست. (که اینم خیلی کم می پرسن!)
اگه هم بخواد سرعت و اینجور چیز هارو تست بکنه ما هاست رایگان گذاشتیم 20 مگابایت برای تست! (که البته اگه کسی بخواد هم میتونه برای کاراش و بصورت دائمی استفاده بکنه)
در کل ما به مشتری دیتاسنتر رو معرفی نمی کنیم! (البته اگه مشتری خودش کمی تلاش بکنه میتونه دیتاسنتر مارو پیدا بکنه)
-----------------------------------------------------------
فکر کنم یواش یواش داره تاپیک منحرف میشه نه!؟
لطفا مدیرا و بقیه کاربرا منو مسئول انحراف تاپیک ندونن من واسه حفظ آبروی هاستینگ خودم و جلوگیری از بوجود اومدن شک و شبهه در مورد هاستیگ خودم و بقیه هاستیگ ها که از اروپا هاست وارز میفروشن جواب این سوالات رو میدم!
ویرایش توسط SabaData : January 31st, 2010 در ساعت 21:23
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
ای بابا به خاطر یه شخصی که از همینجا پیداش کردم به اسم اریا وب هاست سایت من که کل وقتمو گذاشتم روش داره نابود میشه اون وقت شما دوستان به جای کمک میاین اینجا بحث چی خوبه چی بده میکنید
اقا این آریا وب هاست رفته هلند
سایت من هم پاچیده شده
همین الان که دارم ای نظر رو میدم با 1000 بدبختی بعد 4 5 روز کار تونستم فایل هام رو بگیرم
ایران خواستید پیغام بدید
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)