-
March 3rd, 2013, 22:12
عضو انجمن
پاسخ : Vps فلان گیگ رم ماهیانه 10 تومن|| بخریم !!؟ (سخنی با کاربران)
سلام و عرض ادب
شرمنده ام جسارت ميكنم ولي از كجا بايد در مورد يه سايت تحقيق كرد؟
معمولا وقتي كسي ارزون ميفروشه هميشه افرادي هستن كه خيلي راضي هستن و تاييد ميكنن و متقابلا افرادي هم هستن كه ميان طرف رو رد ميكنن
حالا منكه دارم تحقيق ميكنم حرف كدوم گروه رو قبول كنم ؟
يا بايد پيش خودم بگم واقعا خيلي خوبه و اونايي كه رد كردن قصد تخريب دارن و يا اينكه اونايي كه تاييد كردن حتما نفعي از طرف اون سايت بهشون ميرسه ....
يكي از راهها هم تجربه كار با اون سايت هست كه ميتونه كلي خسارت و اتلاف وقت به همراه داشته باشه
واقعا آدم ميمونه چيكار كنه ...
[you]

...
-
تعداد تشکر ها ازmorteza.pr به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2013 22:12
# ADS
-
March 3rd, 2013, 22:58
منظور تحقیق این هست که ببینید سرور اصلی چقدر تموم میشه .. با این ریسورسی که ارائه میدن قیمتش جور درمیاد یا نه...
-
تعداد تشکر ها ازdanitfk به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2013, 23:01
تایید میشه واقعا یکی از دوستان یک سری تحقیق میدانی از وی پی اس ها ی همین جا دیشب پریشب بود بهم اارائه کرد که 7 8 تا جا سرور گرفته بود و هنوز هم به سروری که میخواسته نرسیده
جالب اینه که چیز خواسی هم نخواسته یک لینوکس سنت اواس 5 32 بیتی با رم 512 وهارد..........................
کاش دوستان به ظرفیت سرورهاشون توجه میکردن حدود 90درصد دوستان روی سرورشون اینقد فروش داشتن با 4 هسته سرور که سیستم اپدیت نمیشده و فروشنده که یک مهندس هم بوده
گفته نیازی به اپدیت نیست سیستم عامل کامله ................
به زودی اگر قوانین اجازه بده تحقیق میدانی از دوستان وی پی اس فروش رو هم منتشر میکنم با حرفها و دلایلشون و.........................................
درضمن حدود 10 درصد دوستان هم که هنوز قول ارایه سرویس رو به این بنده خدا دادن بعداز 24 ساعت هنوز انلاین نشدن و یا شدن و مسیول نصب سیستم عامل سرورشون نیومده واسشون انجام بده که بتونن سرویس بدن
در ضمن
درضمن من موندم تو کف شما همکارای عزیز که میگید رم فلان نداریم موجودی فقط رم 4
خیلی از دوستان هم میخواستن از جاهای خوب و با کیفیت تهیه کنن
که مثلا همکار گرامی عارش می اد رم کمتر ست کنه در صورتی مشتری حق داره رم کم بخواد ولو اینکه
2 3 5 تومن به نفعش شه شما هم که سرویس مثلا بارم کم نمیدی مشتری حق داره بره جای دیگه و سرش کلابره
و اذیت شه
درضمن بخدا حیف قسمت انتقادات و پیشنهادات دایم فعال نیست و حتی کسی یک پست داره اگر میزاشتین
همه پست بدن بهتر بود لااقل می دیدین چه بازی هایی بعضی ها در می آرن
نمونش یکی میاد تاپیک می زنه رم 2 گیگ فلان قدر یارو میره ازش سرویس می گیره می بینه یک اپدیت ساده نمیشه کرد
بعد میگه اقا من نخواستم پول رو پس بده بعد همکار گرامی این وسط از پولش کم میکنه یک سومش رو کم و بقیش رو بهش میده
اگر روزی 4 5 نفر در ماه در این همکار گرامی خرید کنن و همین کارو کنه باهاشون حدود 500 تومنی نصیب این همکارمون میشه
اینم واقعا روش خوبی است واسه پول درراوردن بدون خون ریزی کسی هم واسه 5 تومن نمیره شکایت کنه
من از مدیرا خواهش میکنم قسمت انتقادات رو ازاد کنن که باعث شه بازار شفاف تر بشه
و لااقل از این دست مشکلات واسه کسی پیش نیاد وقتی کسی با دلیل و مدرک میاد اونجا چیزی میزنه فکر نکنم مهم باشه یک پست داره یا صد تا
ویرایش توسط پاشنه طلا : March 3rd, 2013 در ساعت 23:28
-
تعداد تشکر ها ازپاشنه طلا به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2013, 23:23
-
تعداد تشکر ها ازehsan_296 به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2013, 23:45
هر کس باید خودش کیفیت رو تجربه کنه
-
تعداد تشکر ها ازmem2in به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2013, 00:06
عضو انجمن
ممنون دانیال عزیز بخاطر تاپیک
امیدوارم کاربران توجه بیشتری در مورد عواقب تلخ خرید از چنین افرادی که در آینده براشون ممکن هست پیش بیاد کمی تحقیق و فکر کنند
-
تعداد تشکر ها ازMihan-VPS به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2013, 00:12
-
تعداد تشکر ها ازdanitfk به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2013, 00:30

نوشته اصلی توسط
parswebit
کاربر ایرانی = مفت باشه کوفت باشه...

نوشته اصلی توسط
parswebit
4 تا یوزر وب مستر حرفه ای بهتر از 100 یوزر ناشی و طلبکار هست.. 4 پلان میدی میشه 600 پول سرور هم در اومده اورسل نشده همه راضی هستند یه سرور 32گیگ رم 8تا وی پی اس روشه اما پولش درامده
ویرایش توسط MR-Vazin : March 4th, 2013 در ساعت 00:35
-
تعداد تشکر ها ازMR-Vazin به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2013, 00:38
ببخشید که دخالت میکنم فقط میخوام جواب یک کاربر رو بدم ( sajadm2 )
اقای سجاد شما 2ماه بیشتر از من سرویس داشتید ( چندین وقت پیش پول ترافیک سرور المانتون رو پیشچوندین میگفتید امروز میریزم فردا میریزم و اخر سر هم سرورتون رو انتقال کردید جای دیگه )
این مورد اخر که براتون اتفاق افتاده براتون به طور کامل توضیح میدم
اوالا ما قوانین داریم و وقتی شما دارید خرید میکنید یعنی قوانین رو مطالعه کردید و تمام اتفاق هایی کهممکنه بیوفته رو قبول کردید
دوما وقتی هارد سروری به مشکل برخورد میکنه دو حالت داره یا میشه نجاتش داد یا نمیشه نجاتش داد که متاسفانه برای مانشد چون رید 0 بودیم
توضیح میدم تا کامل بفهمید
سرور ما دارای 8تا هارد 3ترابایت به صورت رید 0 بود و توی رید 0 اگر یک مشکلی برای یکی از هارد ها پیش بیاد به احتمال زیاد همه دیتاهارو حذف میکنه
0 چیزی که خودم مطالعه کردم ودیتاسنتر گفته! متاسفانه تیکت های دیتاسنتر بدلیل تغییر پنلشون پاک شده وگرنه همه رو بهتون نشون میدادم )
امیدورام خودتون یکبار هارد کامپیوتر خودتون به مشکل بخوره که شاید مقداری درککنید که این اتفاق از دسترس من خارج بوده
بهنظر من اگر اطلاعات شما مهم بود بکاپ تهیه میکردید
درکل من اصلا نباید بهتون پیشنهاد خسارتی میکردم چون توی قوانین نوشته شده بود که سرویس ها دارای بکاپ نیستند و فقط باید تعداد روز هایی که سرور از دسترس خارج بود رو براتون اضاف میکردم ولی با این حال وجدانا خواستم بهتون کمکی کرده باشم ولی انقدر غیر منطقی هستید که درک چنین چیزی رو نداشتید !
این تجربه ای شد برای ما
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2013, 00:40
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید