ببینید شرکت بدی نیستند
شرکت با سابقه و یوزر و سرور بسیار زیادی هستند
شما حساب کن یک هاستینگ با 200 یوزر 20 تا پست شکایت داره
گذرگاه با 3000+ یوزر 2 پست شکایت پس خوبه
ولی پشتیبانیشون اخیرا بدتر شده
سرویس ها
هاست نامحدود قبلا خوب بود الان افتضاح
هاست پر بازدید تازه راه اندازی شده مشکلات زیادی داره کم کم مرتفع دارن می کنن و ... ولی فعلا استیبل نیست .
ولی از محاسن این شرکت باید بگم نسبت به اطلاعات و دیتا های مشتری (ریسلر . یوزر . و سروردارا ) مسئول هستند برخلاف بسیاری از شرکت ها ...!!!
حداقل در این مورد خاص حرفتون درست نیست. من سروری تهیه کرده بودم که کل اطلاعات پرید و پاسخشان این بود که سرور و VPS باید خودتان بک آپ می گرفتید.
هر روز یک قیمتی ارایه می کنند. هر روز هم یه مشکل عجیب و غریب بوجود میاد مثل این
دقیقاً برعکس این چیزی هست که شما میگید!
اول اینکه همه یوزرهاشون که در این انجمن نیستند بیان پست بدند. اصلاً هم در برابر اطلاعات مشتریان مسئول نیستند. لطفاً http://www.webhostingtalk.ir/f129/75090/#post736994 را بخوانید. خودم پست دادم. کامل متوجه همه چیز میشوید. واقعاً شرکت افتضاحی هست.
منظورت از سایت دانلود قدرتمند سافت ... رو میگی؟ به نظرت بستن آی پی خارجی ها و اینکه فقط آی پی رو برای ایرانی ها با آن سرعت ذغالی باز گزاشتن نیاز به سرور قدرتمند میخواد؟ یک سرور مجازی 40 هزار تومانی هم کار رو راه میندازه دوست عزیز... اگر میبینی داره پشتیبانی میکنه چون سافت کلا به پول علاقه خاصی داره و هر کی رایگان بهش سرور مجازی و هاست بده مینویسه پشتیبانی توسط فلان فلان..
شما بهتره معیارتون برای انتخاب یک هاست چیز دیگری باشه..در ضمن همین شرکت کلی سر ما شیره مالید که تو همون تاپیکهایی که دوستان گفتند گفتم چه بلایی سر ما آورد...
بهترین نظر رو ارشیو سایت میتونه به شما بده. https://encrypted.google.com/search?...hostingtalk.ir
4 سال دارم با این شرکت کار میکنم خلاصه بگم سرویس ها و قیمت ها خوب است اما باید بگم کیفیت پاسخگویی و پشتیبانی در تمامی موارد بسیار افتضاح می باشد.
اگر شما هم روزی به خاطر عدم پشتیبانی کلی از کاربرا و اعتبارتون به فاک رفت خاستید برید شرکتشون و مدیر عامل رو مچاله کنید 11 ساعتی باید رانندگی کنید و به یه شرکت کوچیک توی یک شهرستان محلات برسید تازه میفهمید که نباید با هر شرکتی کار کنید چیزی بود که من اون موقع فهمیدم ادم با یه جا کار کنه اگه مشکل بر خورد روش بشه بره دفترشون بهشون شاکی بشه
وبلاگ داشته باشی شگش شرف داره بری سایت یا سرور آپدیت بزنی و از اینها بخای سرویس بگیری
و من الله توفیق
به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شن
کافیه یکم جستجو کنید در گوگل
اینم آخریش:
شکایت از شرکت گذرگاه جهانی - persianwhois.com
بنده یه هاست اشتراکی 2 ماهه دارم میگیرم .
.
فقط یک بار مشکل داشته که اونم بهشون گفتم بعد 1 ساعت درست شد .
جواب تیکت ها هم حدودا بخوای حساب کنی 5 یا 6 ساعته جواب میدهند .(زیر 5 ساعت فقط یک بار بود که عرض 15 دقیقه بود )
ولی الان سایتشون باز نمیکنه .
سایت خودمم باز نمیکنه .
الان در دوماه بار دومه قطع میشه .
بار قبل 3 الی 4 ساعت بعد درست شد
اما در کل بخوای حساب کنی . بد نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)