-
February 14th, 2013, 16:10
عضو انجمن
پاسخ : چه چیزایی برای اینکه سایت دانلود فیلم بزنم نیازه؟؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط
ali.latifi13
یعنی من با سرور مجازی دانلود کنم و آپلود کنم روی هاست دانلود؟؟؟
اونوقت من بلد نیستم دقیقا باید چی کارکنم؟؟؟
کار بسیار راحت هست شما دامنه خریداری میکنید و بعد درخواست سرور مجازی می دهید و بعد از آن در محرله نخست پنل کلکسو به صورت رایگان نصب می شود ( دایرکت ادمین و سی پنل : پولی ) و بعد از آن دامنه روی ای پی ست می شود . حال یک ساب دامین می سازید و ساب دامین رو به ای پی هاست دانلود ست میکنید به همین راحتی
-
-
February 14th, 2013 16:10
# ADS
-
February 15th, 2013, 23:12
عضو جدید
سلام دوست عزیز
یه هاست میخواید که واسه فیلم 2 گیگ کافیه
یه هاست دانلود که 25 گیگ هم میتونه جواب بده(میتونید از اکانت های سایت های آپلود استفاده کنید)
یدونه هم وی پی اس میخواید
2 گیگ هاست رو 4500 میدیم
25گیگ هاست دانلود رو 23 تومن میدیم
وی پی اس هم که 256 واستون خوبه 15 تومن میدیم
اگه خواستید تیکت بدید
ArasHost.Net
-
-
February 18th, 2013, 04:52
دوست گرامی همانطور که عزیزان مطرح کردند بازار دانلود فیلم دیگه تو ایران اشباح شده به فکر کار دیگه ای باشید.
-
-
February 18th, 2013, 14:36
عضو جدید
سرمایه و فرصتتون رو بروی حوزه ی دیگری بگذارید؛
حوزه های بسیار مطمئن تر و با ریسک کمتری هم وجود داره ..
ویرایش توسط immox : February 19th, 2013 در ساعت 00:56
-
-
February 18th, 2013, 15:32
عضو انجمن
شما نیاز به وي پی اس با هارد بالا بالای 100 گیگ دارید..یدونه هاست معمولی که سایتتون باهاش بالا بیاد.یدونه سیستم مدیریت محتوا که وردپرس برای این کار بهتره قالبشم میفروشن مخصوص فیلمه که همه رو دسته بندی میکنه.نیاز به پشتکار بالا.هرروز باید حداقل 3 تا پست بزارید.در ضمن اول کاری باید تمامی دانلود ها راییگان باشه اگه vip بکنید کسی دانلود نمیکنه در نتیجه بازدید پایین میاد.نیازی به نویسنده نیست خودتون میتونید از سایت های خارجی با کمی وب گردی دانلود کنید و به اسم سایت خودتون بزارید تو سایتتون خیلی راحت
-
-
June 5th, 2013, 00:06
سلام
بعضی از دوستان گفتن برای سایت دانلود فیلم بعدا مشکل ایجاد میکنن و ....
حالا سوالم اینه که اگه سایت فیلماش آموزشی یا مستند باشه چی ؟ بازم برداران زحمت کش گیر میدن؟؟
کسی ایده ای برای زدن سیات نداره؟؟؟
-
-
June 5th, 2013, 00:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali.latifi13
یعنی من با سرور مجازی دانلود کنم و آپلود کنم روی هاست دانلود؟؟؟
اونوقت من بلد نیستم دقیقا باید چی کارکنم؟؟؟
برای اپلود ودانلود میتونید یک سرور مجازی ویندوز خریدری کنید
وکارکردن با ان بسیار ساده است
- سپیدار گیفت : فروش انواع
فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
-
-
June 5th, 2013, 00:25
عضو انجمن
کارکردن در این عرصه باتوجه به مقدار سخت است.
- سپیدار گیفت : فروش انواع
فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
-
-
June 5th, 2013, 14:12
به هیچ عنوان کار ساده ای نیست اولا اینکه برای شروع به یک هاست با حداقل ساپورت 300 نفر همزمان آنلاین در ساییتون که باید بهتون منابع بدهند - بهترین سیستم نیوک هست برای سایت های دانلود تنها مشکلش سئو که در ورژن 8.4 مشکلش برطرف خواهد شد 100% اگر مشاهده می کنید که سایت های دانلود به سراغ وردپرس میرن نشان از عدم آگاهیشون داره یا به این دلیل می رن که این سیستم تنظیمات سئوش کمی انجام شده و با خرید چند بک لینک سریعتر رشد میکنن که به نظر من به هیچ عنوان با نیوک حتی قابل مقایسه نیست - به 2 دامنه احتیاج دارید برای شروع یکیش برای سایت یکیش هم که ساب دامنه اش رو میندازید برای سرور دانلودتون به هیچ عنوان از ساب دامنه های دامنه اصلی سایت برای سرور دانلود استفاده نکنید . یک وی پی اس احتیاج دارید با هارد 100 الی 400 گیگ بسته به پشت کارتون و زمانی که در روز صرف آپ کردن سایتتون می کنید کانفیگ iis و FTP و ... رم حداقل 2 گیگ و سی پی یو حداقل 900 مگاهرتز
ترافیک هم 1 الی 2 ترابایت براتون کافیه ( اینها برای شروع کار هست ) در آینده حتما باید سرور اختصاصی خریداری کنید و لینوکس باشه حتی هاست سایتتون رو هم خودتون باید تامین کنید در آینده نه شرکت های میزبان
توضیحات زیاد داره برند سی پی یو و هارد خیلی مهمه به هیچ عنوان از سرورهای هتزنر یا هر سروری که از هارد WD Green استفاده می کنه خرید نکنید
برای راهنمایی کلی پیام به یاهوم بدید
-
-
June 5th, 2013, 14:27
فکر کنم تو این موقع زمان مناسبی باشه واسه سایت فیلم و ...
چیز زیادی لازم نیست ، یه سرور مجازی واسه دانلود و آپلود ، یه هاست میزبانی ، یه دامین
یه خورده باید با نیوک و وردپرس و اینا بلد باشی
-