سلام
اشکال نداره عزیز
ولی باید جایی که میزارید زیاد گرم نباشه
برای باطری هم مشکل نداره چون وقتی باطری روی حالت شارژ حداکثر هست اتوماتیک شارژ باطری قطع میشه
سلام
اشکال نداره عزیز
ولی باید جایی که میزارید زیاد گرم نباشه
برای باطری هم مشکل نداره چون وقتی باطری روی حالت شارژ حداکثر هست اتوماتیک شارژ باطری قطع میشه
خوب وقتی به شارژر وصل باشه در کل حتی اگه لازم نیست زیاد روشن باشه هم درستش اینه که باتری تو دستگاه نباشه
من یه Dell Studio 1557 Deluxe که فک کنم هیچکس نداره دارم ، تا 5 روزم بوده که دلم براش سوخت خاموشش کردم بعد تا یه ماه احساس گناه می کردم![]()
HORMOND -Coming Soonفقط پیام خصوصی
ممنون از نظر دوستان درباره ی باطری لپ تاپ![]()
کول پدی که برقشو از خود لپتاپ میگیره خودش برای لپتاپ ضرر داره
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
لپ تاب دوست من hp بود
یک ماه ازش زیاد کار کشید
صدای فن cpu بلند شد
لپ تاب باز کردیم فن cpu آب شده بود![]()
من پنج ساله لپتاب Asus ام روشن بوده تقریبا همیشه . از فاصله یک متری پرت شده رو زمین . اینور و اونور می برش روشن این موش تو دستم می گیرم . من موندم چجوری اینطوری کار می کنه.
تنها یه مشکل داره اینکه باطریش بیشتر از 20 دقیقه دووم نداره چون تموم این 5 سال به برق بوده اکثرا باطریشم روش بوده ...
ماشالله بهش![]()
به نام او ....
من پنج ساله لپتاب asus ام روشن بوده تقریبا همیشه . از فاصله یک متری پرت شده رو زمین . اینور و اونور می برش روشن این موش تو دستم می گیرم . من موندم چجوری اینطوری کار می کنه.
تنها یه مشکل داره اینکه باطریش بیشتر از 20 دقیقه دووم نداره چون تموم این 5 سال به برق بوده اکثرا باطریشم روش بوده ...
ماشالله بهش
دمش گرم اااا عجب چیزیه
ویرایش توسط mirhendi : February 22nd, 2013 در ساعت 19:26
عزیز اشتباه نکن
باتری رو در بیار وقتی تو برق هست.
بر خلاف چیزی که عموم فکر میکنند لپ تاپ بعد از کامل شدن شارژ باتری اصلا مستقیم نمیشه و همیشه از باتری استفاده میکنه و هم زمان باتری رو هم شارژ میکنه. این باعث میشه باتری به فنا بره.
در کل اگه بیشتر وقتا خونه هست باتری رو در بیار و همیشه از برق استفاده کن فقط ماهی یه بار باتری رو بزار سر جاش فول شارژ کن (در حالت خاموش بهتره) بعد برق رو ازش جدا کن و شارژشو مصرف کن.
اینو از تجربه خودم دارم میگم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)