-
January 24th, 2010, 14:20
درخواست vps با مشخصات زیر...
سلام
آقایون من دیروز با یکی حرف میزدم در مورد وی پی اس.
ایشون گفتن یه وی پی اس به بنده میدن که با مشخصاتی و قیمتی که گقتن در حد همین قیمتهای دوستان لود
حالا کار نداریم.ایشون گفتن این وی پی اس رو میدن که هم من روش لیچ بگذارم هم وی p ان و هم اینکه سایتو روش راه بندازم
حالا از دوستان میتونه بگه که شدنی هست یا نه؟
اون از اولین مورد مورد دوم اینه که من اگه یه وی پی اس که بتونه همون کارها رو برام بکنه چی خوبه واسم؟
هاردش هر چقدر بالاتر باشه بهتر رم هم که دوستان حرفه ای هستند
قیمت هم 15.000 تا 25.000 تومان میتونم بدم
لطفا دوستان بگن چی خوبه نه اینکه لینک سایتشون رو بدن نگاه کنم.در واقع هم نظرشونو بدن هم آفراشونو
ممنون
-
-
January 24th, 2010 14:20
# ADS
-
January 24th, 2010, 23:12
پاسخ : درخواست vps با مشخصات زیر...
سلام
من دیشب فقط باهاشون در حد یکم صحبت بود.و نتونستم ازشون سایتشونو بگیرم
ایشون با یوزر cyber-dl در این سایت فعالیت میکنند
خوب اگه بخوام که فقط وی پی اس رو برای لیچ و گذاشتن فایلهای حجیم استفاده کنم و سایت اصلی بر روی یک هاست دیگه باشه فکر نکنم که مشکلی باشه نه؟
بعد دوستان میتونن بگن که این وی پی اس هایی که پیشنهاد دادن آیا از openvz استفاده میکنه یا از چیز دیگری؟
اینم بگم که کاملا در جریان قرار بکگیرید ایتو واسه کسی پیغام خصوصی کرده بودم
کد:
من که دیشب تازه با این وی پی اس آشنا شدم
یکی میگفت که لینوکس بهم میده بعد یه چیزی نصب میکنه میشه شبیه ویندوز فارفاکس داره میشه مثل idm دانلود کرد ازش .میگفت دیگه رپید لیچ نمیخوای.میری لینک رپیدشیر رو میزنی تو همون محیط دانلودش میکنی بعد میگذاریش توی همون پوشه ای که میخوای.یه چیزی هم در مورد remote desktop گفت
اگه میشه واسم بگید این شدنیه؟راسته؟شرمنده دیگه تازه آشنا هستم باهاش
ممنون
بازم ممنون
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
اگه میشه کسی در مورد Saye Hosting Group | Dedicate Server | VPS | Reseller | Domain | Host اطلاعی داره؟کارش خوبه؟میشه بهش اعتماد کرد یا نه؟
-