شما فرض کنید پارتی داشتیم به ما داده مشکل من اینه چرا با وجود اینکه کد امضاء دیجیتال هست صفحه سفید میشه اگه کد نباشه نمیشه
اینم لینکش
شما فرض کنید پارتی داشتیم به ما داده مشکل من اینه چرا با وجود اینکه کد امضاء دیجیتال هست صفحه سفید میشه اگه کد نباشه نمیشه
اینم لینکش
دوست عزیز مشکل من اینجاست که اگر کد امضاء دیجیتال به همراه فایل certificate.xml در پوشه باشه صفحه سفید میشه
اینم لینکش
ربطی به پارتی نداره برادر ، کلا ماژول ربطی به شرکت پرداخت الکترونیک نداره . شما به راحتی میتونین با اون سمپلی که بهتون میده ، هاست رو چک کنین
معمولا soap و curl باید رو پی اچ پی سرور فعال باشه . ماژول بانک پاسارگاد به آی پی سرور هم حساس نیست . به احتمال زیاد مشکل از ماژولتون هستش .
Sent from my iPhone using Tapatalk
دو تا کد بانک و certificate کد برام پ خ کن تا چک کنم درگاهتون رو
سلام
من چند مدت پیش یک نسخه توی همین جا گذاشتم که برای whmcs بود.بگردید پیداش کنید.البته بعد از پرداخت فاکتور رو پرداخت شده نمی زد چون بعد از پرداخت فقط صحت اطلاعات رو بررسی می کرد.اما الان برای خودم ویرایشش کردم و اگه پرداخت درست باشه صورت حساب رو پرداخت شده می زنه و مشکلی نداره.اگه وقط کردم می گذارم.شما اونی که گذاشتم جایگزین کن ببین مشکلی داره یا نه تا برسه به حل مشکل تایید اتو ماتیک.
بزارین توضیح کاملی بدم
من تابع xml , تابع bcmath , تابع soad رو نصب کردم
ولی بازم اگر فایل certificate.xml باشه صفحه سفید و یا لود نمیشه و اگر نباشه لود میشه
و یا مشابه اون اگر کد Processor همون کد امضاء دیجیتال باشه صفحه سفید میشه
برای اینکه سفید نشه و لود بشه باید هم فایل certificate.xml و هم کد Processor حذف بشه تا لود بشه و سفید نشه
حالا اگر اینها نباشن سایت مرکز ( پاسارگارد ) من رو نمیشناسه و مینوسه اطلاعات در حال پردازش
حالا متوجه شدین؟
سرور من centos 5.6
پنل : kloxo
سلام
پیشنهاد میکنم از مازول رایگان بانک پاسارگارد که برای whmcs طراحی کردند استفاده کنید
توسعه دهنده
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)