دوست عزیز با نهایت احترام ولی زیره 100 باید از جایی بگیرید که اورسل می کنند و سرعت پورت 8 mb بالاتر نمیره
منابعی که من میدم کاملا اختصاصی هست کیفیتشم هم تضمین شدس .نهاتش با رم 2 می تونم ماهی 100 تقدیم کنم
دوست عزیز با نهایت احترام ولی زیره 100 باید از جایی بگیرید که اورسل می کنند و سرعت پورت 8 mb بالاتر نمیره
منابعی که من میدم کاملا اختصاصی هست کیفیتشم هم تضمین شدس .نهاتش با رم 2 می تونم ماهی 100 تقدیم کنم
حقیقتش فکر می کردم رم 4 مدنظرتونه
اگر دنبال سرویس اور سل هستین من خودم بتون میدم 50 هزار تومان
اگر دنبال سرویس مناسب و با کیفیت هستین قیمت واقعی سرویسی که میخاید اینه
من برای کار شما سرور رد استیشن با پورت 10 گیگ و پهنای باند نا محدود رو پیشنهاد میدم
به تفکیک میگم
1. 2 ترابایت هارد : 50 هزار تومان البته با هارد ساس نه هارد ساتا
2. 8 گیگ رم اختصاصی : 80 هزار تومان
3. 5000 هرتز سی پی یو : 50 هزار تومان
این حداقل قیمت برای تحویل یک سرویس با کیفیت و بدون اورسل هست
شما از پورت 10 گیگ استفاده می کنید و به راحتی از سرعت 30-40 مگ در ثانیه بهره می برید در ضمن ترافیک نا محدود هست
من این سرویس رو با شرایظ زیر میتونم بتون 99 هزار تومان بدم
1. هارد 1 ترابایت
2. رم 5 گیگ
3. سی پی یو 4000 هرتز
با تضمین عدم اورسل
مبین هاست | هاست | دامنه | نمایندگی فروش | سرور مجازی | سرور اختصاصی
سلام
در صورتی که آفر های زیر مطابق نیاز شما نبود در پورتال کاربران ثبت نام نمائید و کانفیگ مورد نظر را به صورت کامل برای بخش فروش ارسال نمائید.
سرور اختصاصی مجازی آمریکا از شرکت رسانگار
DataCenter : XlHost
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=25
موفق باشید
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
اگر در پورتال کاربران عضو بشید و ارسال کنید بخش فروش شرکت رسانگار شما رو راهنمایی خواهند کرد
سرور اختصاصی مجازی آمریکا از شرکت رسانگار
DataCenter : XlHost
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=25
موفق باشید
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
دوست عزیز شما که تازه می خواید سایت بزنید چرا اینهمه منابع بالا می خواید؟
یه هارد یک ترا بگیرید با رم 4.بازدیدتون که زیاد شد اکانت vip فروختیت منابع رو ارتقاع میدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)