صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 14 , از مجموع 14

موضوع: قیمت گذاری یک هاستینگ

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    88
    تشکر شده در
    79 پست

پیش فرض پاسخ : قیمت گذاری یک هاستینگ

من حدود 4-5 ساله در زمین خرید و فروش سایتهای ایرانی و خارجی فعالیت دارم معمولا برای سایت های خارجی معیار قیمت گذاری سود خالص طی 8 ماه گذشته هست در صورتیکه درآمد ثابت کاملا ثابت و تضمینی باشه . اما در مورد سایتهای ایرانی به نظر من با توجه به اینکه کسب درآمد نسبت به یک سایت خارجی کمی سخت تره مسلما قیمت سایت هم کمی بیشتر هست .
    با این اوصاف به نظر من این سایت حدود 10 تا 12 تومن قیمت داره .

2. # ADS

عضو دائم j4b3r آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    460
    تشکر تشکر شده 
    2,996
    تشکر شده در
    1,873 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsandalir نمایش پست ها
    من حدود 4-5 ساله در زمین خرید و فروش سایتهای ایرانی و خارجی فعالیت دارم معمولا برای سایت های خارجی معیار قیمت گذاری سود خالص طی 8 ماه گذشته هست در صورتیکه درآمد ثابت کاملا ثابت و تضمینی باشه . اما در مورد سایتهای ایرانی به نظر من با توجه به اینکه کسب درآمد نسبت به یک سایت خارجی کمی سخت تره مسلما قیمت سایت هم کمی بیشتر هست .
    با این اوصاف به نظر من این سایت حدود 10 تا 12 تومن قیمت داره .
    سلام
    ممنون جناب دلیر فر و تشکر فراوان به خاطر نظر ارزشمند شما
    همکاران دیگر نظری در مورد این موضوع ندارند؟

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    665
    تشکر تشکر شده 
    4,063
    تشکر شده در
    2,642 پست

همکاران عزیز فکر نمیکنید یه مقار دارید قیمت رو زیاد میگید ؟ در آمد ماهانه 1 تا 1.5 میلیون و با این تعداد اکانت هاست و سرور مجازی یه مقدار قیمتهایی که میگید زیاده
    باید از خودتون بپرسید آیا 1 تا 1.5 میلیون درآمد ارزش سرمایه گذاری 8 تا 12 میلیون شمارو داره یا نه ، با توجه به وضع کنونی بازار هاستینگ این معامله با قیمتهای ذکر شده میشه گفت تقریبا یه سر به نفعع فروشنده تموم میشه
    باید دید سرورهای هاستینگ و سرورهای مجازی ساز رو تمدید کردن یا خیر اگر کردن دوره تمدید بعدی کی هست
    کاربرای سیکل ماهانه تمدید کردن یا خیر (منظورم اینه که بعد از انتقال به شما کی تمدید میکنن آیا شما باید یک دوره سرورهارو بدون پول مشتری تمدید کنید یا نه با تمدید کاربرا تمدید میکنید )
    در کل اگر هزینه سرورهارو در نظر نگیریم و فرض رو بر این بذاریم که همین فردا تمدید همه سرورهاشون هست(سرورهای مربوط به شرکت منظورمه نه مشتری) به نظر من شما با مبلغی بین 2 تا 4 میلیون خرید کنید خوبه
    ویرایش توسط tizparvaz : February 8th, 2013 در ساعت 01:47

5. تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید

عضو دائم j4b3r آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    460
    تشکر تشکر شده 
    2,996
    تشکر شده در
    1,873 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tizparvaz نمایش پست ها
    همکاران عزیز فکر نمیکنید یه مقار دارید قیمت رو زیاد میگید ؟ در آمد ماهانه 1 تا 1.5 میلیون و با این تعداد اکانت هاست و سرور مجازی یه مقدار قیمتهایی که میگید زیاده
    باید از خودتون بپرسید آیا 1 تا 1.5 میلیون درآمد ارزش سرمایه گذاری 8 تا 12 میلیون شمارو داره یا نه ، با توجه به وضع کنونی بازار هاستینگ این معامله با قیمتهای ذکر شده میشه گفت تقریبا یه سر به نفعع فروشنده تموم میشه
    باید دید سرورهای هاستینگ و سرورهای مجازی ساز رو تمدید کردن یا خیر اگر کردن دوره تمدید بعدی کی هست
    کاربرای سیکل ماهانه تمدید کردن یا خیر (منظورم اینه که بعد از انتقال به شما کی تمدید میکنن آیا شما باید یک دوره سرورهارو بدون پول مشتری تمدید کنید یا نه با تمدید کاربرا تمدید میکنید )
    در کل اگر هزینه سرورهارو در نظر نگیریم و فرض رو بر این بذاریم که همین فردا تمدید همه سرورهاشون هست(سرورهای مربوط به شرکت منظورمه نه مشتری) به نظر من شما با مبلغی بین 2 تا 4 میلیون خرید کنید خوبه
    سلام
    ممنون از شما
    ولی سایتی که ماهی ۱.۵ میلیون سود خالص داره شما نهایتا ۴ میلیون حاضرید خریداری کنید؟
    در ضمن طبق صحبت جناب دلیرفر که تجریه بسیار زیادی در زمینه فروش سایت دارند حداقل درامد ۸ تا ۱۲ ماه گذشته رو باید در نظر گرفت
    چیزی که در مورد هاستینگ مهم تر هست نحوه قیمت گذاری پکیج ها و راضی بودن مشتریان هست.
    که نشون میده خوب کار کردند.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)