-
February 7th, 2013, 10:04
عضو جدید
پاسخ : کمک ضروری - هک شدن vps
مرسی از دوستان، اما متاسفانه پسورد جدیدی که عوض کردم هم کار نمیده، به مدیر سرور برای نصب مجدد وین درخواست دادم!
اما یه سوالی که دارم اینه که آیا این روش کرک سرور، فقط در صورت اینکه پسورد قابل حدس باشه و یا توی اون فایلی که به برنامه میدن موجود باشه قابل انجامه دیگه؟ یعنی اگه من 1 پسورد قوی بذارم دیگه این روش کاربرد نداره یا اصلا میشه بدون داشتن پسورد هم وی پی اس هک بشه؟حتی با داشتن 1 پسورد بسیار قوی...؟
-
-
February 7th, 2013 10:04
# ADS
-
February 7th, 2013, 11:57
تا اونجایی که اطلاع دارم با اون نرم افزاری که دوستان گفتند فقط میشه پسوردهایی رو کرک کرد که توی اون لیستی که به نرم افزار داده میشه وجود داشته باشه که خب مسلما دامنه پسوردهایی که قابل حدس زدن هستش محدوده و اگه پسورد پیچیده باشه نمیتونه کرکش کنه.
از مدیر سرور بخواهید که پسورد رو برات ریست کنه یا ای پی رو عوض کنه تا بتونی بک آپ بگیری از اطلاعاتت بعد سیستم عامل رو عوض کنه
-
تعداد تشکر ها از mesripoor.66 به دلیل پست مفید
-
February 7th, 2013, 13:52
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mesripoor.66
تا اونجایی که اطلاع دارم با اون نرم افزاری که دوستان گفتند فقط میشه پسوردهایی رو کرک کرد که توی اون لیستی که به نرم افزار داده میشه وجود داشته باشه که خب مسلما دامنه پسوردهایی که قابل حدس زدن هستش محدوده و اگه پسورد پیچیده باشه نمیتونه کرکش کنه.
از مدیر سرور بخواهید که پسورد رو برات ریست کنه یا ای پی رو عوض کنه تا بتونی بک آپ بگیری از اطلاعاتت بعد سیستم عامل رو عوض کنه
ممنون،خب اگه اینجوری باشه میشه با 1 پسورد پیچیده مشکل رو حل کرد.
-
-
February 7th, 2013, 15:14

نوشته اصلی توسط
alirezabo
ممنون،خب اگه اینجوری باشه میشه با 1 پسورد پیچیده مشکل رو حل کرد.
میشه گفت تقریبا بله " همه به اینا به فایروال ids " و از همه مهم تر تجربه مدیریت سرور شما و تجربه هکر بستگی داره اگر هرکدوم ضعیف باشه معادله بهم مبخوره
-