حالا خودم یه کم سرچ می زنم اگه تونستم نصب کنم و اجرا می یام اینجا یاد میدم بقیه استفاده کنن
حالا خودم یه کم سرچ می زنم اگه تونستم نصب کنم و اجرا می یام اینجا یاد میدم بقیه استفاده کنن
حامد تا حالا 100 بار گفتم بهت نصب و پیکربندی آپاچی کار تو نیست ...
بهتره برای این کار از وب سرور lighttpd استفاده کنی که هم سبک تره هم همه این تنظیمات به صورت پیش فرض موجوده داخلش ...
هم اینکه دان شدنش کمتره ...
نصب اونم اسون نیست و بیشتر روی سی پنل کار داده و من نصب کردم روی کلوکسو ندیدم تا حالا جواب بده .
در ضمن از کجا معلوم این ترافیک بابت حملات نباشه چون مشکوک است این قدر دانلود در حالی کمتر از 1 هفته است سایت را بالا آوردی...
دوستان به نظرتون از چیه
تو 5 روز که سایت رو بالا اوردم از 8 گیگ فایل pdf کم حجم چند نفر می تونن مگه دانلود کنن که ترافیک 165 گیگ شده این طوری تا اخر ماه 1 ترابایت ترافیک هم کمه برای سایت
کسی تا حالا این مورد براش پیش اومده؟
آیا ممکنه پنل Kloxo اطلاعات اشتباه در دریافت ترافیک بزنه
آیا روشی یا راهی هست بشه فهمید واقعاً چه قدر ترافیک مصرف شده در سایت ؟؟؟؟
سلام
حامد عزیز توجه کنید
شما اگه سرور قوی دارید بهترین کار اینکه برای بهبود کیفیتتون بدید یک کسی که کانفیگ حرفه و فوق حرفه ای بلده براتون کانفیگ کنه
این همه کنترل پنل چرا اومدید کلکسو نصب کردید؟؟
هر چیزه رایگان که باعث نمی شه کاره ادم راه بیوفته
یه پیشنهاد بهتره برات دارم
ماهانه 10 هزارتومان پوله لایسنس دایرکت ادمین بدید | هم بهتره هم امنیت بیشتره هم تنظیماتش آسون تره
بنظرم سفارش بدید سرورتونو مانیتور کنن ببینن چیه
یه انتی دی داس هم نصب کنید بد نیست
روزتون پر نشاط![]()
دیدیم خیلی خودتون رو درگیر کردید گفتم روشی بگم که با کلکسو کاری نداشته باشه چون اصلا تخصص ندارم .
روش دیگه ای هم که ترافیک شیپینگ هست که البته مهم نیست که نوع سرور چی باشه و پنل چی باشه و با فایروال میشه محدودیت رو اعمال کرد البته تخصصی تر هست وکمی مشکل تر
این کارو با tc و iptables انجام میدم هر دو معمولا نصب هست .
اول خالی کرد دستور ها قبلی
ساخت صفکد:tc qdisc del dev eth1 root
محدودیت سرعت در این قسمت هست برای وب سرور و پرت 80 برابر 30 و براست 50کد:tc qdisc add dev eth1 root handle 1:0 htb default 10
بعد هم mangle برای iptableکد:tc class add dev eth1 parent 1:0 classid 1:10 htb rate 30kbps ceil 50kbps prio 0
ذخیره تنظیمات ایپی تیبلکد:iptables -A OUTPUT -t mangle -p tcp --sport 80 -j MARK --set-mark 10
و در اخرکد:service iptables save
نکته کارت شبکه eth1 فرض شد باید دقت کنید در این مورد اگر 0 و 2 و..... هست انرا تغییر دهید .کد:tc filter add dev eth1 parent 1:0 prio 0 protocol ip handle 10 fw flowid 1:10
بازم اعلام میکنم نوع کنترل پنل مهم نیست و هیچ تنظیم دیگری نیاز نیست و محدودیت اعمال میشه .
اگر میخواهید هزینه نکنید برای پنل بدون پنل میتوانیم برای شما راهندازی کنیم و کانفیگ کنیم .
درود.
باید به یکی که کار درست باشه و بلد باشه خیلی راحت و اسون و حرفه ای کلوکسو رو کانفیگ کنه بدین.
من دو سه نفرو میشناختم که تو لیست قبلیم بودن و الان پاک شدن. شما یه تاپیک بزن ببین کسی پیدا میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)