سلام،
میشه لطفا دقیقا با پیغام یا اروری که برای لاگین به یاهو مسنجر مواجه شدید و جزئیات بیشتر درباره مشکلتون توضیح بدید تا بتونم بهتر کمکتون کنم.
سلام،
میشه لطفا دقیقا با پیغام یا اروری که برای لاگین به یاهو مسنجر مواجه شدید و جزئیات بیشتر درباره مشکلتون توضیح بدید تا بتونم بهتر کمکتون کنم.
ویرایش توسط CloudSupport.ir : February 8th, 2013 در ساعت 00:09
با توجه به اینکه اشاره کردید که قادر به لاگین به یاهو میل نیستید، قبل از اینکه راه حلهای مشکل مربوط به یاهو مسنجر رو توضیح بدم، اگر برای لاگین به یاهو میل نیز با این ارور مواجه هستید، این ممکن است به دلیل تکرار لاگین ناموفق باشه که به دلیل مسائل امنیتی اکانت شما به مدت 24 ساعت لاک خواهد شد. در این فاصله شما باید منتظر باشید. بعد برای لاگین به یاهو میل از مرورگر دیگری استفاده کنید. و در مورد مسنجر پیشنهاد میشه از کنترل پنل در Internet Options تب Connections بر روی LAN Settings کلیک کنید و مطمئن بشید که تمام آپشنها بدون تیک باشند و از نرم افزارهای فیل.تر استفاده نکنید. امیدوارم این کمکتون کنه.
ویرایش توسط CloudSupport.ir : February 8th, 2013 در ساعت 21:56
من فکر میکردم اکانت شما غیر فعال نشده، متاسفانه این پاسخ یاهو میل یک جواب آماده هست و با تماس بیشتر با پشتیبانی یاهو میل از این طریق هم فقط جواب آماده کپی پیست خواهد شد.
چه جوابی باید بهشون بدم
همون ایمیلی که اومدیه رو ریپلی کنم کفایت می کنه
منم ده روزه دو تا از ای دی هام مکل دارن و میزنه قفل شده/رمز رو عوض کردم با موزیلا وارد میشم ولی با یاهو مسنجر میزنه قفله/دلیلیش چیه؟!!!!؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)