خیلی وضع خرابه واقعا تا قبل از واریز پول همه چی اوکی است وو بعدش کافیه بگی بالا چشمت ابروست دیگه سرویس قطع برو به امان خدا!
خیلی وضع خرابه واقعا تا قبل از واریز پول همه چی اوکی است وو بعدش کافیه بگی بالا چشمت ابروست دیگه سرویس قطع برو به امان خدا!
داداش یک موضوعی هم هست فضای مجازی رو نمیشه با فضای واقعی مقایسه کرد .
توی فضای مجازی خیلی از محدودیت ها برداشته میشه .
باور کن اگر بقیه اصناف هم کارشون در دنیای مجازی بود وضعیتشون بدتر از الان هاستینگ میشد .
اما با حرفات موافقم ولی میگین چاره چیه ؟ تا حالا کسی بوده پیشنهادی داده باشه ؟
ارادتمند
بنده هم همین رو عرض می کنم عزیز. بنده میگم محصول مجازی هست، قبول. اما چرا باید فروشنده مجازی باشه! باید مکان مضخص، صنف مشخص و مدرک مشخصی داشته باشه. اینطور که نمیشه هر کی بشینه پشت سیستم و پول مردم رو بزنه به جیب(بنده به همکاران شریف توهین نمی کنم) بعد این بنده های خدا بدون دنبال پولشون که قطع یقین هم بازگشتی در کار نخواهد بود. البته ما فقط می تونیم پیشنهاد بدیم. عملی کردنش به عهده دولتمردان هست.
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
اول تحقیق کنیدمن - يك مشتري يا هركسي چطوري اعتماد كنه و خريد كنه ؟ از كي خريد كنه؟
بعد که به نتیجه رسیدید، در مورد شرکت / شخص مورد نظر تاپیک نظرسنجی بزنید
سعی کنید حتی الامکان از شخص و شرکت هایی که چندین سال هست توی این کار هستند خرید کنید (نظرسنجی اینها، به واقعیت نزدیک تر خواهد بود و آینده قابل پیشبینی تری خواهند داشت)
با این 3 مورد (اگر کاملا رعایت بشه) ضریب خطای انتخاب شما کمتر از 1% میشه بنظرم که کافی هست (اون 1% احتمال خطا همیشه هست و ممکنه اتفاقات پیشبینی نشده باعثش بشه که گریزی نیست)
موفق باشید![]()
بنده گفتم احتمال خطا همیشه هست (اما با اون موارد به حداقل میرسه)
هرچند بشخصه از فرانتورک که گفتید شناختی ندارم و نمیتونم در موردشون نظری بدم
بهرحال راه دیگه ای نیست
بنده این موارد رو ذکر کردم چون خیلیها همین حداقل ها رو هم توجه نمیکنن بهش
یک بند هم به موارد قبلی اگر بخوام اضافه کنم این مَثَل هست که میگن : هیچ ارزونی بی علت نیست
ضمن اینکه برای کارهای گسترده (مثل سرور اختصاصی یا کولوکیشن و ...) هم میتونید با قرارداد کار کنید
موفق باشید
یکی میاد خودشو تایید می کنه
یکی هم دوستاش میان تاییدش می کنند
اما هیچ کدوم تضمینی برای تایید اون فرد نیست
در ضمن اونهایی که نیاز به تایید ندارند و شناخته شده هستند و کارشون درسته کمتر به این انجمن سر میزنند( یا اصلا سر نمیزنند ).چون توی سایت خودشون حسابی سرشون شلوغ هست.
البته جسارت به کسی نباشه.اینجا همه خوبند.
ویرایش توسط parsa7 : January 30th, 2013 در ساعت 14:50
پارسا 7 یوزرتون آشناست :-؟
اتفاقا برای همین کلوی ایران یک ماه یکی از سرورهامون را تستی اوایل امسال فکر کنم پیش یکی از همین خوب ها که انجمن کم می آمدند بود بماند که در رفتیم
نمیشه بر این اساس حرفی زد اتفاقا کسی که هم انجمنه هم سایت شاید کارمندی داره که کارها رسیدگی میشه یا ... و سرش کمی خلوته.
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)