سلام من توی cPanel دیتا بیس ساختم و virtal freer رو آپلود و در مسیر public _html ریختم ولی نمیتونم نصب کنم ر www.******.ir/install رو که میزنم چیزی نمیاد
سلام من توی cPanel دیتا بیس ساختم و virtal freer رو آپلود و در مسیر public _html ریختم ولی نمیتونم نصب کنم ر www.******.ir/install رو که میزنم چیزی نمیاد
دوستان نسخه قدیمی دارم بخوام آپدیت کنم باید از صفر نصب کنم ؟
راهی هست واسه بروز رسانی
سلام موقع نصب بعد از وارد کردن اطلاعات ارور can't open file مید هد مشکل از کجا هست آیا پرمیشنی باید به پوشه ای داده بشه ؟
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
بدون هیچ هزینه ای در کمتر از 5 دقیقه براتون کانفیگ خواهیم کرد
در این باره پ.خ بدید
سلام ببخشید من ماژول
virtual freer را نصب کردم الان هم قسمت مدیرید برای ساخت کارت و ... باز میکنه اما صفحه اصلی خود سایت بالا نمیاد
و اینا مینویسه
Warning: include(/home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_data.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/Smarty.class.php on line 799
Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_data.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/Smarty.class.php on line 799
Fatal error: Class 'Smarty_Internal_Data' not found in /home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/Smarty.class.php on line 85
مشکا کجاست لطفا کمک کنید
ویرایش توسط nasrins : May 1st, 2013 در ساعت 12:53 دلیل: قسمتی را ننوشته بودم
تنظیمات درگاهش به چه شکلی هستش؟؟
سلام
من وقتی آدرس install میزنم صفحه خالی باز میشه!
هیچ چیز نیست!!!!!
دوستان منم مشکل یوزر و پسورد دارم
البته روی هاست رایگان نصب کردم. نمیدونم ربطی داره یا نه
کمک کنید
ممنون
ویرایش توسط amirsalar7 : April 10th, 2014 در ساعت 01:29
کسانی که مشکل دارند برای نصب درصورت امکان دسترسی بدن براشون نصب می کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)