دوستان افر نمیخوام فقط تجربتون رو بگید با کسانی که کار کردید![]()
دوستان افر نمیخوام فقط تجربتون رو بگید با کسانی که کار کردید![]()
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
من با نیک سرور هم کار کردم خوبه تایید میشه
سلام . هاست 97 تا جایی که از دوستان اطلاع دادن سرور کلود لینوکس پایداری بهتری داره دان بودن نسبت به سرور لینوکس معمولیشون بهتره بعد اینکه مثل اینکه تازگی هم از آمریکا xlhost واسه لینوکس ابری سرور گرفتن سرور سبک بشه.
دوستان خوب دیگری هم هستند که سرویس های خوبی ارائه میکنند که اینو باید سایر دوستان نظر بدند.
سلام
هاست 97 هم دانش فني بالايي دارن و هم پشتيباني شون عاليه . امروز بنده يه مشكلي داشتم و حتي با توجه به اينكه از يه جا ديگه هم سرويس داشتم كامل راهنمايي كردن و مشكلم حل شد
[you]...
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
اگر کیفیت می خواین دو تا راه دارین
میزبان سایت (به شدت تایید میشن) حفظ کیفیت سرویس براشون مهمه از هر لحاظ تایید شده هستن (الان سرویس دارم) اقای کمانگر تو همین انجمن هم یوزر دارن.
ابتین وب الان سرویس دارم عالی هست هم پشتیبانی هم سرویشون.
خوب برای سایت دومت چرا از همون نت افراز نمیگیری؟ اگر قیمت پایین میخوای همین هاست 97 خوبه.. اگر میخوای کمی بالاتر خرج کنی همون نت افراز هم سرویس های دیگری داره..
هاست 97 ما یه بار واسه نمایندگی ازش خرید کردیم حدود 2 3 ماه پیش
قطعی زیاد
مدام ارور دیتابیس
دسترسی روت دادیم واسه انتقال از 90 تا سایت 20 تا انتقال دادنگفتن سرورتون مشکل داره منتقل نمیشه بعد ما خودمون بعد از اینکه پولمون رو با 30% کم شدن پس گرفتیم همرو به جز 4 5 تا به راحتی انتقال دادیم
در کل من با تجربه 3 روزه کاملا نا راضی بودم
هم سرور و هم پشتیبانی
هاست 97 عالیه
تایید میشن
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)