زیری که کانکت نیست، بالایی هم نسبت به کلیک و راست کلیک واکنش نشون نمیده!
conn.jpg
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
من که وقتو و فکرمو گذاشتم پاش بلاخره نتونستم ازش ایراد بگیرم ولی میدونم یک روزو نیم هست شارژ کردم 1 گیگ برام انداخته جالبش این که 1 مگ هم دانلود نکردم / از وب گردی بی جا هم پرهیز کردم / هر وقت هم از سیستم جدا شدم استن بای کردم سیستم رو
آرزو به دل موندیم یه سر بریم یوتیوب بخدا / 1 گیگ برای 2 روز اصلا نمیصرفه
نرم افزارهای نصب شدتو چک کن.. بعضی نرم افزارها مخصوصا ادوب از جمله فتوشاپ و اکروبات خود به خود شروع به آپدیت میکنند بدون اینکه شما بفهمید.. من خودم سه بار این بلا سرم آمده.. نرم افزارهایی که رو سیستمتون نصب هست رو چک کنید و از گرینه آپدیت هاشون رو غیر فعال کنید..حتی مال ویندوزتون رو غیر فعال کنید..
گذاشتم برای دانلود سرعت دانلود میزنه 100 ولی نرم افزار net meter داره 400 تا دریافت رو نشون میده؟! به همین نسبت اگه من 500 مگ دانلود کنم خیلی بیشتر میشه دیگه
درود
دوستان من هم همین مشکل رو دارم و از مخابرات سرویس گرفتم با مدارک رفتم مخابرات میگم این مصرف من بوده طرف میگه ویندوزت خودش اتومات یه چیزایی رو میگیره که ممکنه تو نبینیش و این نرم افزار ها هم نشون نمیده...! گفت که داخل سیستم ما شما در روز 3گیگ مصرف دارید بعد اومده وارد پنلم شده میگه ایناها شما اینارو دریافت کردید میگم آخه مرد مومن من طراحم و یه سره تو لوکال هاستم چطوری روزی 3گیگ مصرف میکنم ؟؟!! میگه به هرحال سیستم ما این رو براتون ثبت کرده و کسی هم مشکلی نداره باهاش..خلاصه سرمون رو شیره مالید و گفت خیر پیش..
دوستان راه نداره همه جا *** هست ..از هرجا شما سرویس بگیرید همین مشکلات هست...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)