-
January 24th, 2013, 11:13
-
-
January 24th, 2013 11:13
# ADS
-
January 24th, 2013, 11:23
عضو دائم
پاسخ : مصرف عجیب پهنای باند از طرف سرویس مخابرات

نوشته اصلی توسط
index.mailbox
متوجه نشدم، ببینید من رفتم به network conections و یه Ethernet فقط فعال هست که اونم همچین گزینه ای نداره!!!

من متوجه نمیشم مگه این نرم افزار نباید میزان استفاده سیستم منو نشون بده چرا داره اضافه میزنه
Untitled.jpg
-
-
January 24th, 2013, 11:44
-
-
January 24th, 2013, 12:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
index.mailbox
سلام دوستان، من اینترنت مخابرات سرویس دارم میشه گفت هر هفته دارم 4 گیگ شارژ میکنم
نرم افزار DU meter و اکنون هم نرم افزار net meter pro رو استفاده کردم
الان که با net meter رو دارم و 30 دقیقه از زمان نصب و اجراش میگذره / 22 مگ دانلود رو نشون میده خوب من توی این 30 دقه فقط گوگل + همین انجمن و یکی دوتا سایت سبک بالا اوردم، 22 مگ؟؟؟ غیر عادی نیست؟ اصلا همین جور که پیچی لود نمیشه نرم افزار داره میزان دانلود دریافت میکنه / تمام نرم افزار ها بغیر از این یک رو exit کردم ویندوز هم آپدیتش off هست!
این یعنی سیستم شما در حال دریافت هست ، باید مشکل رو از طرف خودتون پیگیری کنید و به سرویس دهنده مربوط نمیشه
زمانی مشکل از طرف سرویس دهنده خواهد بود که گزارش شما 2 مگابایت باشه و سرویس دهنده بیشتر از این مقدار رو ثبت کنه
موفق باشید
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-
-
January 24th, 2013, 23:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m3hdi
این یعنی سیستم شما در حال دریافت هست ، باید مشکل رو از طرف خودتون پیگیری کنید و به سرویس دهنده مربوط نمیشه
زمانی مشکل از طرف سرویس دهنده خواهد بود که گزارش شما 2 مگابایت باشه و سرویس دهنده بیشتر از این مقدار رو ثبت کنه
موفق باشید
چرا قبلا اینجوری نبود ؟
-
-
January 25th, 2013, 00:51
من که وقتو و فکرمو گذاشتم پاش بلاخره نتونستم ازش ایراد بگیرم ولی میدونم یک روزو نیم هست شارژ کردم 1 گیگ برام انداخته جالبش این که 1 مگ هم دانلود نکردم / از وب گردی بی جا هم پرهیز کردم / هر وقت هم از سیستم جدا شدم استن بای کردم سیستم رو
آرزو به دل موندیم یه سر بریم یوتیوب بخدا / 1 گیگ برای 2 روز اصلا نمیصرفه
-
-
January 25th, 2013, 02:17
عضو دائم
نرم افزارهای نصب شدتو چک کن.. بعضی نرم افزارها مخصوصا ادوب از جمله فتوشاپ و اکروبات خود به خود شروع به آپدیت میکنند بدون اینکه شما بفهمید.. من خودم سه بار این بلا سرم آمده.. نرم افزارهایی که رو سیستمتون نصب هست رو چک کنید و از گرینه آپدیت هاشون رو غیر فعال کنید..حتی مال ویندوزتون رو غیر فعال کنید..
-
-
January 25th, 2013, 02:52
گذاشتم برای دانلود سرعت دانلود میزنه 100 ولی نرم افزار net meter داره 400 تا دریافت رو نشون میده؟! به همین نسبت اگه من 500 مگ دانلود کنم خیلی بیشتر میشه دیگه
-
-
January 25th, 2013, 16:55
عضو جدید
درود
دوستان من هم همین مشکل رو دارم و از مخابرات سرویس گرفتم با مدارک رفتم مخابرات میگم این مصرف من بوده طرف میگه ویندوزت خودش اتومات یه چیزایی رو میگیره که ممکنه تو نبینیش و این نرم افزار ها هم نشون نمیده...
! گفت که داخل سیستم ما شما در روز 3گیگ مصرف دارید بعد اومده وارد پنلم شده میگه ایناها شما اینارو دریافت کردید میگم آخه مرد مومن من طراحم و یه سره تو لوکال هاستم چطوری روزی 3گیگ مصرف میکنم ؟؟!! میگه به هرحال سیستم ما این رو براتون ثبت کرده و کسی هم مشکلی نداره باهاش..خلاصه سرمون رو شیره مالید و گفت خیر پیش..
دوستان راه نداره همه جا *** هست ..از هرجا شما سرویس بگیرید همین مشکلات هست...
-
-
January 25th, 2013, 17:32

نوشته اصلی توسط
leberman
درود
دوستان من هم همین مشکل رو دارم و از مخابرات سرویس گرفتم با مدارک رفتم مخابرات میگم این مصرف من بوده طرف میگه ویندوزت خودش اتومات یه چیزایی رو میگیره که ممکنه تو نبینیش و این نرم افزار ها هم نشون نمیده...

! گفت که داخل سیستم ما شما در روز 3گیگ مصرف دارید بعد اومده وارد پنلم شده میگه ایناها شما اینارو دریافت کردید میگم آخه مرد مومن من طراحم و یه سره تو لوکال هاستم چطوری روزی 3گیگ مصرف میکنم ؟؟!! میگه به هرحال سیستم ما این رو براتون ثبت کرده و کسی هم مشکلی نداره باهاش..خلاصه سرمون رو شیره مالید و گفت خیر پیش..
دوستان راه نداره همه جا *** هست ..از هرجا شما سرویس بگیرید همین مشکلات هست...
نه این دیگه واضح هست "گذاشتم برای دانلود سرعت دانلود میزنه 100 ولی نرم افزار net meter داره 400 تا دریافت رو نشون میده"
-