بـــــــــــــه بــــــــــــــــــــــه گذرگاه به این خوبی . اینقدر خوبه که نگو :دی![]()
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
با سلام
هیچکدوم توصیه نمیشن
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
persianwhois خیلی اذیت میکنه هر کس گرفته پشیمون شده
ویرایش توسط viasky : January 23rd, 2013 در ساعت 09:31
استارتر عزیز اگر مجدد آموزش در نظر نمیگیرید بگم به هتون که بهتره سرویسی که مدنظرتونه اعلام کنید تا همکاران انجمن اگر دارند بگند یا جایی را معرفی کنن براتون. (امیدوارم انتخاب این دو جا که گفتید مد نظرتون قیمتشون نباشه)
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
با سلام
ریسلر می خوان اما من خودم پیشنهاد می کنم کسی چیزی معرفی نکنه فقط نظر شخصی بدنیه وقت دیدید فردا به مشکل خوردن بیان بگن شما گفتید ما از اینجا سرویس بگیریم و....
در نظر داشته باشید ما اینجا خیلی بهتر از ehost و persianwhois
داریم فقط ایشون باید مثل بقیه درخواست سرویس بدن
موفق باشید
واقعیتش من اینجا تاپیک درخواست. زدم سرچ هم خیلی کردم واسه ریسلر
الانم رو سرور یکی هستم که خیلی از عضو های قدیمی این انجمن اومدن و تاییدش کردن ولی سرعت لودش پایینه بعضی جاها حتی سایت ها بالا هم نمیاد
اینکه من بگم کی آپتایم ۹۹/۹۹ و پشتیبانی خوب داره خیلیا میان میگن ما دایم ولی اینا چیزیه که تجربه نشون میده واسه همینم خواستم مصرف کننده ها بیان نظر بدن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)