-
January 23rd, 2013, 03:06
پاسخ : سواستفاده مشتری | سرویس دهی ضمن هویت واقعی | پیشنهاد همکاران

نوشته اصلی توسط
om!d-D
≡ ALEX ≡ عزیز ممنون بابت پاسخت.اگر دقت کنی یکی از سوالات منم هممین بود . گفتم که مشتری یا وارد نمیکنه یه چیز الکی ورد میکنه که تابلوئه میفهمی اشتباهه . اگرم بش بگی میاد و قشنگ واست یه اسم و فای و آدرس و مشخصات جعلی و کامل مینویسه . چطور باید از صحا اطلاعات وارد شده باخبر شد ؟
اینکه بخوهیم از هر مشتری درخواست مدرک کنیم کار جالبی نیست .
دلیل واهمه شما از اجرای این عمل سر و کار داشتن با یوزر های عادی و نا آشنا با بازار کار هستش که انتظارات بی مورد شون این حس رو در سرویس دهنده ایجاد کرده. شما وقتی پاتون رو در دنیای تجارت واقعی و بازار رسمی می گذارید و افراد و شرکت های موجه روبروی شما قرار می گیرند دیگه این ترس بیهوده خواهد بود.
در مورد نحوه verify کردن چند تا مثال می زنم... اول از همه کاربر میاد تو وبسایت شما، قوانین رو می خونه و ثبت نام می کنه. در حین ثبت نام از ایشون خواسته میشه اطلاعات واقعی رو قرار بدهد در غیر اینصورت شرایط پیش رو رو برایش شرح می دهید... و اما در مورد verify اطلاعات مختلف:
1. نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد و ملیت => با اخذ پاسپورت، کار ملی و یا شناسنامه => ترجیحا بعد از ثبت نام
2. آدرس و شماره تلفن => با اخذ قبض تلفن => ترجیحا بعد از ثبت نام
3. شماره های تماس => با تماس گرفتن توسط اپراتور شرکت و یا استفاده از سیستم های اتوماتیک validation => در حین و یا بعد از ثبت نام
4. شماره کارت و شماره حساب => با اخذ اطلاعات و نیز اسکن از روی کارت بانکی و سپس تماس با شعبه مربوطه جهت تایید صحت حساب و کارت => بعد از ثبت نام
5. آدرس ایمیل => با استفاده از سیستم های اتوماتیک validation => در حین ثبت نام
6. تایید هویت شرکت ها => گرفتن نام و شماره ثبت شرکت + نام مدیر عامل + آدرس و تلفن دفتر محل کار + کپی/اسکن روزنامه رسمی و تایید تمام موارد توسط اپراتور => بعد از ثبت نام
و ... .
موفق باشید
-
-
January 23rd, 2013 03:06
# ADS
-
January 24th, 2013, 10:46
عضو انجمن
ممنون از شرکت همه دوستان
نمیشه هنگام ثبت نام فیلد رو اضافه کرد و درخواست کارت ملی چیزی کرد ، طبیعتا خیلی ممکنه همون موقع نداشته باشند . بنابراین طبق سیاست کاری بهتره این وریفای کردن بعد از ثبت نام و قبل از تحویل سرویس صورت بگیره.فکر میکنم هر کدوم از کارت ملی یا شناسنامه یا قبض یکیشم کافی بشه .
تقریبا 100 درصد مشتریای ما ایمیل و موبایل رو درست وارد میکنند . اما آدرس رو صد در صد کامل وارد نمیکنند !
فعلا این سیاست که کاربران رو تشویق به وارد نمودن اطلاعات کنیم رو تصویر مدرک رو بگیریم بهتر میدونم . اما راهی برای وریفای کردن کدملی هست ؟ یه کد ملی بگیریم و از طریق اون اطلاعات کاربر رو چک کنیم؟ منظورم اینه که با گرفتن نام و فامیل وهمینطور کدملی میشه از هویت کد ملی و تطابقش با نام و فامیلش با خبر شد ؟ (طبیعتا فکر نکنم راهی باشه بجز مراجع قضایی) اینطوری نیازی هم به تضویر مدرک و دردسر هاش نیست
-
-
January 24th, 2013, 12:49
شما فقط تصویر کارت ملی یا شناسنامه و یا پاسپورت رو درخواست کنید دیگه نیازی به گرفتن شماره جداگانه نیست... ضمن اینکه کد ملی فرمت خاصی داره و با برنامه های Validator موجود می تونید کد های نادرست رو تشخصی بدهید ولی بدون دریافت اسکن از ارتباط کد با شخص نمی توانید آگاه شوید.
-
-
January 24th, 2013, 14:11
عضو دائم
با سلام
به نظر من قوانین خودتون رو رعایت کنید تا دیگران قوانین شما را رعایت کنند.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
January 24th, 2013, 15:01
من یه مدت از کاربران کارت ملی میگرفتم .
اما تو گوگل اینو سرچ کنید "کارت ملی" 
خیلی از کاربران همین کارو میکردن !
منم بی خیال این جریان شدم و سفارش رو عمومی کردم
اما با همه قانونی برخورد میکنم . کسی مدتش تموم بشه ، تا پرداخت نکنه سرویسش باز نمیشه . تا به حال هم مشکلی نبوده !
-