با سلام در این مورد باید سختگیر بود. از کارت ملی شروع کنید تا قبض آب و برق! هر شخصی هم نداد خیلی راحت سرویس و ساسپند کنید! برای هر سفرش جدید هم کاربر و بصورت دستی وریفی کنید
با سلام در این مورد باید سختگیر بود. از کارت ملی شروع کنید تا قبض آب و برق! هر شخصی هم نداد خیلی راحت سرویس و ساسپند کنید! برای هر سفرش جدید هم کاربر و بصورت دستی وریفی کنید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
ممنون از شرکت همه دوستان
نمیشه هنگام ثبت نام فیلد رو اضافه کرد و درخواست کارت ملی چیزی کرد ، طبیعتا خیلی ممکنه همون موقع نداشته باشند . بنابراین طبق سیاست کاری بهتره این وریفای کردن بعد از ثبت نام و قبل از تحویل سرویس صورت بگیره.فکر میکنم هر کدوم از کارت ملی یا شناسنامه یا قبض یکیشم کافی بشه .
تقریبا 100 درصد مشتریای ما ایمیل و موبایل رو درست وارد میکنند . اما آدرس رو صد در صد کامل وارد نمیکنند !
فعلا این سیاست که کاربران رو تشویق به وارد نمودن اطلاعات کنیم رو تصویر مدرک رو بگیریم بهتر میدونم . اما راهی برای وریفای کردن کدملی هست ؟ یه کد ملی بگیریم و از طریق اون اطلاعات کاربر رو چک کنیم؟ منظورم اینه که با گرفتن نام و فامیل وهمینطور کدملی میشه از هویت کد ملی و تطابقش با نام و فامیلش با خبر شد ؟ (طبیعتا فکر نکنم راهی باشه بجز مراجع قضایی) اینطوری نیازی هم به تضویر مدرک و دردسر هاش نیست
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
شما فقط تصویر کارت ملی یا شناسنامه و یا پاسپورت رو درخواست کنید دیگه نیازی به گرفتن شماره جداگانه نیست... ضمن اینکه کد ملی فرمت خاصی داره و با برنامه های Validator موجود می تونید کد های نادرست رو تشخصی بدهید ولی بدون دریافت اسکن از ارتباط کد با شخص نمی توانید آگاه شوید.
با سلام
به نظر من قوانین خودتون رو رعایت کنید تا دیگران قوانین شما را رعایت کنند.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
من یه مدت از کاربران کارت ملی میگرفتم .
اما تو گوگل اینو سرچ کنید "کارت ملی"
خیلی از کاربران همین کارو میکردن !
منم بی خیال این جریان شدم و سفارش رو عمومی کردم
اما با همه قانونی برخورد میکنم . کسی مدتش تموم بشه ، تا پرداخت نکنه سرویسش باز نمیشه . تا به حال هم مشکلی نبوده !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)