ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
پس بنظر شما دیگه هیچ کاری نمیشه کرد
آخه یعنی چی
شب خوابیدیم صبح بلند شدیم vps امون قطع شده به پشتیبانیش که بقول آقا reza اصلا اهل پیچش نیست ، میگیم ، میگه " شما یک تیکت باز در دیپارتمان Abuse دارید
شما ظاهرا نت اسکن کردید از طریق همان تیکت اقدام به حل و فصل موضوع بفرمایید "
یعنی چی الان؟ من الان چه گناهی دارم؟ چه اشتباهی کردم؟
هیچ راه درمانی نداره؟
پول من به باد رفت؟
بهمین سادگی؟ شما بودید چیکار میکردید
آخه پشتیبانیش هم که دیگه جواب نمیده .
تمام اینایی ام که vps میفروشند یه شماره ثابت هم از خودشون نمیذارند خوب این علنا یعنی د ز د ی . پس براحتی میشه نتیجه گرفت همه شون ***ند دیگه؟
پس پشتیبانی وظیفه اش چیه؟؟؟
من الان باید چیکار کنم. وقتی هیچ کاری نکردم و یهو سرورم قطع شده؟؟؟
اگه خودم تنظیمیو خراب کرده بودم یا کاری کرده بودم اوکی باز میشد توجیه کرد ولی نه الان که سهو بدون هیچ دلیلی این اتفاق برات می افته ...
ویرایش توسط darkseed : January 22nd, 2013 در ساعت 18:30
عزیز سرور شما به هر دلیلی ابیوز داشته !
ممکنه یک نرم افرازی اجرا کردید یا یه کاری کردید که مخرب بوده و یا اینکه احتمالا از پسورد دفالت استفاده میکردید و سرور شما هک شده و کسه دیگه ای خراب کاری به بار آورده.
الان هم فقط باید صبر کنید تا پشتیبان شما با دیتاسنتر مذاکره کنه تا ببینند چی میشه.
از جای خیلی مطئنی خرید کردیدمطمئن باشید هر چی که هست مسئله کلاه برداری یا چیزی که شما فکر میکنید نیست.
به جای اینکه تا مشکلی پیش میاد شروع کنید به اتهام زدن به این و اون ، یکم اطلاعات خودتون رو افزایش بدید.
مشکل از طرف پشتیبانی حل شد با اینکه نا امید شده بودم
ولی واقعا یه چیزی برام جاله
اونم همین vps و میزبانی هاست که بنظر من خودش یه پا علم جداگانه ایه تو آی تی
من با اینهمه ادعا تو دوره های mcitp و ccna , ccnp cisco اصلا از اصطلاحات و مشکلات vps سر در نمیارم ودقیقا عین یه آدم بیسواد میشم.
هیچ مرجع و سایتی ام نیست که بطور ویژه در مورد این مهم، اطلاعات دسته بندی شده و خوبی بده.
ویرایش توسط ehsan_296 : January 23rd, 2013 در ساعت 11:55
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)