بزرگترین دغدغه در این زمینه وجود دیتابیس آنلاین با قابلیت تبادل اطلاعات به صورت لحظه ای در دو سرور می باشد ! بحث اصلی همین است . تشخصی و هدایت آیپی های خاص به سرور های مختلف خیلی پیچیده نیست!
بزرگترین دغدغه در این زمینه وجود دیتابیس آنلاین با قابلیت تبادل اطلاعات به صورت لحظه ای در دو سرور می باشد ! بحث اصلی همین است . تشخصی و هدایت آیپی های خاص به سرور های مختلف خیلی پیچیده نیست!
ببینید به نظر بنده بهتر هستش شما ابتدا هدف خود را از این کار مشخص کنید .مثلا بنده پروژه ای شبیه این مورد را در یک سازمان مشاهده کرده بودم . که قصد داشتند آیپی های خارجی را به سرور خارج از کشور و آیپی های ایرانی را به سرور ایرانی منتقل کنند به جهت افزایش سرعت لود کاربران داخل و نیز امنیت بیشتر و پایداری و آپتایم سرور در این حالت دو دیتابیس مجزا وجود داشت اما محتویات سایت به صورت لحظه ای برای هر دو سرور یکی بود !
شما اگر قصد استفاده از ساب دامین های مختلف بر روی یک سرور را دارید . در کل هدفتان از این کار چیست؟ اگر همه چیز در تمام ساب دامین ها مشترک است که تفاوتی ندارد مثلا هر بازدید کننده از کدام ساب دامین وارد سایت شود ؟
این مورد عملی هستش . گمان کنم حتی نیاز به ساب دامین هم نباشد . یک برنامه نویس احتمالا بتواند برای شما پروژه را طوری اجرایی کند که آیپی هایی خاص زبان های متفاوتی را به صورت پیشفرض داشته باشند
با یک برنامه نویس حرفه ای مشورت کنید و هدف خودتان را کامل توضیح دهید تا با توجه به هدف شما آسان ترین راه را انتخاب و پیاده سازی کند .
در این صورت شاید حتی نیازی به بررسی آدرس ip هم نباشه، از طریق تنظیمات سیستم عامل کاربر می تونیم زبان سیستم رو بدست بیاریم.
به هر حال شما صحبت کنید، اگر اوکی بود بنده راهکار های مختلف رو با هم ادغام کرده و ارایه می کنم، بعد چند تا تست هم میگیریم تا نتیجه کار مشخص بشه و ایرادات رفع بشوند.
ارادتمند
بسیار عالی..
اوکی، حتما...![]()
دوستان راه حلهای مناسبی ارائه کرده اند.
ولی برای این کار می توانیم از CDN هم استفاده کنید.
با نگاه به لینکهای زیر که از وی کی پدیا هستند می توانید قابلیت و فواید آن را مطالعه کنید و اگر مطابق نیاز با کارتان باشد از آن استفاده کنید.
Content delivery network - Wikipedia, the free encyclopedia
شبکه توزیع محتوا - ویکیپدیا
البته CDN را می توانید روی لینوکس به صورت رایگان داشته باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)