میشه لطفا یه اسکرین از سرعت دانلودش بزارید پس؟؟
هاردش چقدره؟؟ و سرعت پورت؟
(آخه باورتون میشه من سرور گرفتم با رم 2 گیگ ولی در حد 256 کار میکرد از اونم بد تر)واسه همین میترسم که سرعت کار با vps کم باشه
ویرایش توسط alone : January 21st, 2013 در ساعت 23:46
سلام از دیتاسنتر امریکا در کنار شما و بقیه همکاران هستیمسلام دوستان. من برای یک سری دانلود ها نیاز به یه سرور مجازی دارم با مشخصات زیر:
چون واسه کار خودم هست خیلی نمیخوام خاص باشه. فقط
RAM:1GIG OR 512MB
هارد: 10 یا 15 gig
و از همه مهمتر سرعت دانلود هرچی سرعت دانلود بالا تر بهتر (چون فقط برای دانلود میخوام)
پهنای باند(سرعت پورت)
آپ تایم عالی.
قیمت هم بین 15 تا 20.
فقط لطفا هر کس میزاره یک اسکرین از سرعت دانلود بزاره.
لطفا آفر
ممنون./
مشخصات سرور پیشنهادی من به شما
USA-256
Ram:256
Hard Disk:20GB
CPU:2.7 Ghz
Data Center:reliablesite
Monthly Bandwidth:1000GB
port:1Gps
FREE 24/7 Support
15 هزارتومان ماهیانه
ووو
USA-512
Ram:512
Hard Disk:30GB
CPU:2.7 GHz
Data Center:reliablesite
Monthly Bandwidth:2000GB
port:1Gps
FREE 24/7 Support
20 هزارتومان ماهیانه
سرعت دانلود بین کاربران و کل پورت رو تقسیم بر 300mps کنید سرعت به صورت 100درصد تضمین نخواهد شد و در همین سرعت سرعت دانلود خواهید داشت
اردس سایت:www.portal.vgig.ir
ایدی من در یاهو مسنجر:vgig@rocketmail.com
خوب من راهنماییتون می کنم شاید همکارمون سرشون شلوغهدوست عزیز نگفتید که از کدوم کشور بهتره برای دانلود بگیرم؟؟آمریکا؟ انگلیس؟؟ کانادا؟؟
شما دانلودتون از کدوم کشور ها هست؟ اگر از اروپا دانلود می کنین سرور از اروپا بگیرین اگر از امریکا که از امریکا بگیرین
سرور مجازی RD-512
2x Hexa Core 2.20Ghz E5-2430
512 مگابایت رم کاملا اختصاصی
20 گیگا بایت هارد ساس
پورت 10 گیگا بایتی اشتراکی
19,000 تومان ماهانه
Sun Server - سبد خرید
ویرایش شد
ویرایش توسط nirvanna : January 23rd, 2013 در ساعت 14:44
با سلام
از 0 تا 100 با هزارنویس باشید !
پشتیبانی : 88109322همیشه قیمت اولویت نیست، پشتیبانی و پاسخگویی درست مهمترین گزینه هست .
جهت خرید ، در پرتال کاربران هزارنویس پس از ثبت نام ، تیکت ارسال نماید.
ثبت نام نمایید - هزارنویس
از آمریکا
Xls-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 80 GB
CPU : Intel® Xeon® X3350 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
ماهانه 35 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
از آلمان
2448788590.png
Hetz-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 80 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-2600 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
ماهانه 35 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
از انگلیس
Reds-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 50 GB
CPU : Intel® Xeon® Processor E3-1230 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | HDD : SAS - Raid-1 | OS : Custom
ماهانه 40 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
- این محصول شامل مالیات بر ارزش افزوده (VAT) به خریدار نمی گردد و در فاکتور صفر ریال در نظر گرفته شود.
- در صورت نارضایتی مشتری از کیفیت خدمات سرور مجازی لینوکس و ویندوز، عودت وجه تا 7 روز امکان اعتبار دارد.
- امکان دسترسی به مدیریت سرور از قبیل [ خاموش، روشن، ریستارت، تغییر سیستم عامل، میزان مصرفی رم، پردازنده، هارد و ... ] فراهم است.
- سرورهای مجازی به صورت Self Managed می باشند و مدیریت سرور با مشتری می باشد، در صورتی که تمایل دارید مدیریت سرورها با هزارنویس باشد، این امر شامل هزینه اضافه می شود.
- تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات برعهده مشتری می باشد و امکان ارایه “فضای پشتیبان” توسط ما بصورت جداگانه مهیا می باشد.
- چنانچه مایل باشید سرور مجازی خود را مانیتورینگ نمایید و در هر لحظه از آپتایم آن با خبر باشید و در صورت بروز دان بودن سرور به صورت پیامک یا ایمیل آگاهی پیدا نمایید می توانید از خدمات مانیتورینگ استفاده نمایید.
- سخت افزارهای موجود در مالکیت دیتاسنتر می باشند و فقط تا زمان پرداخت اجاره ماهیانه امکان استفاده از آنها مهیا خواهد بود.
- به دلیل اینکه قیمت های اصلی به دلار، یورو و یا پوند می باشد و ارز دارای ثبات خاصی نمی باشد، لطفا قبل از خرید و تکمیل سفارش برای آگاهی از شرایط و قیمت واقعی به (ریال) با واحد فروش پرتال کاربران تماس بگیرید. مدت زمان اعتبار قیمت ارائه شده به دلیل قیمت ارز ممکن است متغیر باشد.
- در صورت نیاز به فاکتور و دریافت شرایط، قیمت های ریالی روز با واحد فروش پرتال کاربران تماس بگیرید.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)