این طوری که بد میشه !
از کسانی که هویت تایید شده دارند (خارج از ایران هستند) در انجمن هم شناخته شده هستند برای تماس با هاستینگ و دریافت بک آپ شما کمک بگیرید.
این طوری که بد میشه !
از کسانی که هویت تایید شده دارند (خارج از ایران هستند) در انجمن هم شناخته شده هستند برای تماس با هاستینگ و دریافت بک آپ شما کمک بگیرید.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
خب کسی هست کمک کنه؟
به جز من دو تا انجمن بزرگ دیگه هم که دوستام بودند همین بلا سرشون اومد هرکدوم بالای ۲۰۰ هزار عضو داشتند....
پرداخت ارزی رو کی انجام داده؟ شاید بتونید از اون طریق شکایت کنید و بگید این سایت پول رو گرفته و به شما سرویس نمیده ... اینطوری شاید به جایی برسید
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
پرداخت رو 30 دسامبر انجام دادیم که تاریخ تمدید اکانت 10/1 میلادی هست یعنی الان 8 روز ازش گذشته.
چه جوری شکایت کنم ؟ به کجا؟
توی تیکت ترسوندمشون گفتم اگه backup ندید فردا صبح از دبی شکایت می کنم (الکی براشون یه کارت دانشجویی دبی به نام خودم فرستاده بودم)
کدوم سرویس دهنده هست ؟
تنها راهش این هست کسی پرداخت کرده بگید از طریق بانک پیگیری کنه قبلا برای من این مورد پیش اومده بود پول رو به راحتی پس گرفتم .
اینه سایتش:
Web Hosting, Website Hosting, Unlimited Hosting, Multiple Domain Hosting - CirtexHosting
از طریق paypal پرداخت شده عالیه حالا حالشون رو می گیرم میگم سرویس رو نمیدند ممنون.
در مرحله اول سعی کنید بک آپ بگرید بعد دنبال پول باشید پرداخت هم با پی یال باشه سخت بشه پس گرفت !
3- برای مشاهده تعرفه های تبلیغاتی انجمن وب هاستینگ تاک اینجا کلیک کنید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)