-
January 18th, 2013, 14:50
پاسخ : راهنمای خرید سرور

نوشته اصلی توسط
habiballahafg
دگه این را خودتون باید تحقیق کنید اگر از ایران میخواهید روبینا سرور هستش ،اگر از خارج میخواهید که فروشندگان زیاد هستند یکی از خوب ها هم همین یوزر danitfk هستش تایید میشه
آخه هر جا می رم یه قیمت داره واسه خودش ... در ضمن نمی دونم کدوم سرور رو انتخاب کنم ؟؟ رم ؟ سی پی یو ؟ چی بخرم که واسه کارم جواب گو باشه ؟؟
واسه فهم بهتر یه سایت مثال زدم!!! اگه امکانش هست بر اساس اون سایت یه سرور بهم معرفی کنین .. نهایتا هم 30 هزار تومن !!
-
تعداد تشکر ها از parsava به دلیل پست مفید
-
January 18th, 2013 14:50
# ADS
-
January 18th, 2013, 14:53

نوشته اصلی توسط
parsava
خب شما می تونی معرفی کنین یه جای مطمئن؟؟
ببینم شما به اون آدرسی که دادم .. سر زدین ؟؟؟ سروری می خوام در همین حد !!
www.freegames.ir
درمورد بازی های کم حجم کامپیوتر و موبایل و انیمیشن های کوتاه ...
امکانش هست بیشتر راهنمایی کنین؟؟
من اگه مدیر این وبسایت بودم هاست دانلود تهیه میکردم.
سرور خرجِ اضافیه.
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید
-
January 18th, 2013, 15:00
من هم با danitfk موافق هستم فعلا از دوستانی که هاست دانلود دارند در همین انجمن هم زیاد هستش بگیرید
-
-
January 18th, 2013, 15:06
عضو جدید
سلام،
اگر بنده میخواستم همچین سایتی بزنم ، قطعا از یک سرور مجازی با رم حدود 1 یا 2 گیگ شروع میکردم ولی با هارد بالا.
با یک وب سرور هم کارم و راه مینداختم ، چو اینجوری تمام پرت سرور ماله من میشه و سرعت سایتم بسیار بالاتر!
از نظر امنیتی هم بهتره ، به علت اینکه از خطر [Mass Deface , SymLink , DDOS Server و .... ] محفوظ میمونم!
شاید الان دوستان بگن چه ربطی به DDOS داره ؟ شما فرز کنید رو یک سرور 10 تا سایت قرار داره ، یکی با سایت 10 ام مشکل داره ... میزاره زیره DDOS اگر اون سایت دان بشه ، کله سرور هم دان میشه!
کلا سرور مجازی برای 1 سایت بهترین انتخابه!
-