ببخشید هنوز متوجه نشدم چرا هاپر وی ام را نصب کنم؟ مگه نرم افزار مجازی سازی نیست؟
ببخشید هنوز متوجه نشدم چرا هاپر وی ام را نصب کنم؟ مگه نرم افزار مجازی سازی نیست؟
پس شما اصلا متوجه غرض من از این کار نشدید. می خوام برای استفاده از خوده vps تجربه کسب کنم. کارایی مثل استفاده از ssh یا امنیت vps یا چیزای دیگه. به هیچ وجه قصد فروش با موارد مشابه رو ندارم.
سلام
vmware workstation نصب کنید
تمام امکانات را بهتون میده
سیستم عامل مورد نظر خودتون را نصب کنید
هیچ کار خاص دیگه ای نداره
اگر لینوکس باشه با آی پی اینترنت و یا لوکال می تونید به SSH هم متصل بشید ( سعی کردم ساده توضیح بدم)
باتشکر
سلام
خب روی سرور مجازی ستن او اس نصب کنید یا اوبونتو
هایپر وی ام هم یه نرم افززار میتونید تست کنید.
vmvare رو رو ویندوز نصب کنید.بعد می تونید هر چی os هست لینوکس ویندوز میکروتیک همرو روش پیاده کنید می تونید ایپی اختصاصی هم یوز کنید برا این کار.موفق باشید![]()
برای شروع و یاد گیری اسان پیشنهاد می کنم ازvmware workstation
استفاده کنید
در اکثر شرکت های بزرگ دنیا برای استفاده ی درست از منابع به وسیله ی vmware یک شبکه ی مجازی دارن و تمام کارکنان به جای استفاده از کامیوتر های جداگانه و به وجود اوردن هزینه های بی جا از سیستم مجازی استفاده می کنن
و کارایی خیلی خوبی هم دارن
vmware workstation
خیلی اسون هست و به شما به راحتی دید خوبی برای شروع و کار مردن میده
شما هر ایزویی که بخاید هم به راحتی در دسترس هست
در ضمن می تونید
هر سیستم عملی حتی همون ویندوز 7 یا 8 که به راحتی در دسترس هست رو هم به صورت مجازی برای استفاده های دیگه داشته باشید
ب
دوستان یک سوال وقتی vm روی سرور پیاده شد برای ساخت ماشین مجازی این اطلاعات از کجا باید تهیه شود
gateway
mac
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)