خب یه سرور از یک داتاسنتر ارزون قیمت بدید و تعداد توان دادن وی پی اس ( سرور رم 8 گیگ و سی پیو متوسط )
خب یه سرور از یک داتاسنتر ارزون قیمت بدید و تعداد توان دادن وی پی اس ( سرور رم 8 گیگ و سی پیو متوسط )
سلام
با توجه به گفته هایتون فکر کنم توضیحاتی در پیام رسان یاهو خدمتتون ارائه کردم
چند نکته :
دوستانی که اینجا قیمت ها رو مطرح فرمودند کف قیمت و بدون ملحقات اضافه رو ذکر کردند و به فرض مثال به هزینه آی پی در هر دیتاسنتری و یا یا آی پی و فلکسی در هتزنر و یا پروفشنال یوز او وی اچ اشاره نفرمودند
این رو مد نظر داشه باشید که برای شروع کسب و کار سخت ترین شرایط رو در نظر بگیرید و ار مرد میدان بودید واردش بشید ! که حداقل سرخورده نشوید !
با افتخار پرچمدار رضایتمندی کاربران هستیم
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
با سلام شما میتونید یه سرور با رم ۸ بگیرید و با پردازشگر قوی میتوانید با انجام اور سل بیشتر بفروشد بی ان که مشکلی پیش بیاد اگر هم خاستید من از xlhost افر های خوبی برای شما دارم که زیاد گران نباشه تا بتونید از پس هزینه ها ماه اول بر بیاید و بعدا توانایی ارتقا داشته باشید(البته برای دریافت افر در انجمن مربوط تاپیک بزنید با تشکر )
همه میگن قیمت متعادل بشه کیفیت درست بشه فروشنده ها درست بفروشن شما میای میگی سرور بگیر اورسل کن ؟
بعد میان قیمت پایین میدن تاپیک میزنید چرا فلانی اورسل کرد قیمتاش پایینه ؟ یا وقتی مشتری شاکی میشه تو تاپیک شکایت میگید حتما اورسل میکنه ؟
در اینجور موارد مشتری بی اعتماد میشه به همه فروشنده ها حق داره واقعا
فروش اسکریپت k-panel (مدیریت کریو ) به صورت متن باز
با قیمت 80 هزار تومان به صورت یک بار
برای خرید در پیغام خصوصی در ارتباط باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)