DELL جدیداش 100% آشغال هست
اول sony
دوم asus-hp
سوم lnovo
چهارم ----
پنجم دل و ایسر
این رده بنده طبق قطعات و پشتیبانی که در ایران هست من زدم
نظر من اینه
DELL جدیداش 100% آشغال هست
اول sony
دوم asus-hp
سوم lnovo
چهارم ----
پنجم دل و ایسر
این رده بنده طبق قطعات و پشتیبانی که در ایران هست من زدم
نظر من اینه
از دوست خوبم ممنون واقعا عالی بود
1-ببینید برام برند تا حدی مهمه
مثلا انتخاب اولم اپل سونی و Hp خواهد بود
2-مدل کیبورد حتما باید بصورت اپلی باشد چون با کیبردهای دیگه مشکل دارم چون کارم برنامه نویسی است باید دکمه ها تا حدی فاصله داشته باشد
3- cpu i7 , هارد بالای 740 و رم 8 گیگ
با این تفاسیر چی پیشنهاد میدید؟
از دبی یا ایران بگیرم ؟البته برام گارانتی مهم نیست چون ایران کارایی نداره !![]()
در رابطه با قیمت ، شما نمی تونید قیمت ِ فروش رو گیر بیارید از توی اینترنت ،
متاسفانه موضوع ِ « قیمت پرانی » خیلی آزار دهندس ،
سایت PersianApple.com هست که من نمی دونم چقدر اعتبار داره ، اما تفاوت قیمت بالایی داره ، نوشتند که حضوری هم میشه رفت و خرید کرد ....
در رابطه با دیگر برند ها هم که دوستمون لیست قیمت قرار دادند و کمال تشکر رو دارم
آخرین قیمت لپ تاپ های اپل و سونی رو از کجا می شه پیدا کرد ؟
سلام مجدد ،
با اجازه اساتید ،
یک موضوع ِ خیلی مهم رو بنده فراموش کردم ،
لپ تاپ ِ اپل رو شما میتونید تهیه کنید با این فکر که سالیان سال برای شما پاسخگو خواهد بود ، { البته سونی ، لنوو ، اچ پی و ... هم واقعاً پاسخگو خواهند بود ، اما با توجه به اینکه کار ِ من زیاد هست با لپ تاپ ، بگم تمام وقت تقریبا + زمان ِ بالایی که مد نظرم بود فقط روی اپل فکر کردم }
من انتخابم { اپل } ، فاکتوری بود که عرض کردم + اینکه من چون در فکر رفتن از ایران بودم ، با این فکر میخواستم بخرم که حداقال 7 سال این لپ تاپ دست من باشه و کارهای من رو پاسخگو باشه { طراحی سایت / برنامه نویسی و ...موضوعات مرتبط } ، خب خوب بود ، البته یعنی عالی ...
موضوعاتی که شما مطرح فرمودید ، باید اینطور عرض کنم ،
چه بودجه ای مد نظرتون هست ؟
مشخصاتی که فرمودید دقیقا توی مک بوک پرو هست ، اما نه سری ِ md3... شما باید برید روی سری md1... ،
این کانفیگ ِ این سری و قیمتش ، کمی تامل برانگیز خواهد بود ،چون در رده سونی { که لپ تاپ های خوبی هست } میشه کانفیگ های واقعاً بهتری هم پیدا کرد .
اچ پی من نمی تونم نظری بدم ، سر و کله نزدم ، ما فروشمون مواردی بود که عرض کردم حقیقتا ،
البته ، تعریف خاصی از asus شنیدم و واقعاً بخش ِ فنیمون خوب تعریف میکرد ،
از دوبی یا ایران تفاوت چندانی در قیمت نخواهد داشت ، یعنی آنقدر مشهود نخواهد بود که بخواید خودتون رو توی زحمت بندازید ،
گارانتی هم که اپل گارانتی به قولی جهانی داره که خیلی خوب میتونه کمک کنه ، البته تایم رفت و برگشت لپ تاپ دیوانه میکنه آدم رو .
سونی خیلی گزینه خوبی هست ،
اما به شخصه اگر من میخواستم بخرم ، صادقانه عرض کنم ،
اگر بودجه بنده پاسخگو بود ، اپل مدل های md1... و اگر نبود ، به هیچ وجه از لنوو دوری نمی کردم . . .
امری بود باز هم در خدمتم
ویرایش توسط n2d : January 11th, 2013 در ساعت 23:40
ممنون از دوست عزیزم
من بوجه ام آخرش 3700 هست
حالا شما چی پیشنهاد میدی بین apple و sony
برای قیمت نمی خواهم از دبی بیارم بلکه آخرین مدل ها چون آنجا هست و احتمالا آفر
کیبورد و مواردی که عرض کردم برام مهمه
سلام
با مشخصات ِ کانفیگی که فرمودید خُب توی اپل که نمیشه گیر بیارید ، بین انتخاب هایی که شما فرمودید میتونید روی سونی تمرکز کنید
در رابطه با بازار دوبی و ایران ، شک نکنید جنسی که توی دوبی باشه توی ایران هم با تفاوت چندروزه میاد ،
شرکت های بزرگی در ایران دارند فعالیت میکنند ....
در خدمتم
سایت های عالی در مورد قیمت
قيمت نوت بوك | قيمت لپ تاپ
ديجی کالا : نقد و بررسی و فروش آنلاین کالای دیجیتال
ببین اپل دارم حرف نداره بگیر ضرر نمیکنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)