سلام. من اطلاعات کمی از هاستینگ و ارائه دهنده های هاست دارم. یه انجمن گفتگو دارم که میزبانیش برام مهمه. تا حالا روی یکی از هاستینگ هایی که از همین هرتنز خرابکار! دیتا سنتر داشت میزبانی میشد. ولی هم با پیش اومدن این قضیه و هم به دلیل مشکلات زیادی که این هاستینگ داشته دیگه نمی خوام اونجا ادامه بدم.
قدرت مالی خریدم بالا نیست که سراغ هاست دی ال و ایران و اینا برم.
شنیدم نت افراز خوبه. از نظر قیمت هم سرور برنزیش برام بد نیست.
ولی میهن وب هاست قیمت هاش مناسب تره. شما تجربه ای که اخیرا با میهن وب هاست داشته باشید دارین؟ سرویس دهیشون چطوره؟ یکی دو تا سایت که من مداوم باهاشون کار میکنم از این شرکت هاست دارن و ندیدم تا حالا مشکلی داشته باشن.
اگه میهن وب هاست خوبه، از همون بخرم . وگرنه برم سراغ نت افراز
غیر از این چندتا سوال هم دارم که باید از شما که اساتید این فن هستین بپرسم. هاست اشتراکی و اختصاصی و مجازی چه فرقی میکنه؟ lite speed چیه و چقدر با آپاچی فرق داره؟ من به چندتا بانک اطلاعاتی نیاز دارم؟ چقدر پهنای باند میخوام؟ سایتم همونطور که گفتم یه انجمن گفتگوی ویبولتینه. هنوز یک ماه از راه اندازیش میگذره و سئوی خوبی نداره و بازدیدهاش از تبلیغات دهان به دهان جذب شدن. در روز تقریبا 2000 بازدید کننده داره. دانلود و اینا هم تقریبا نداریم. 1 گیگ فضا هم فعلا کافیه
چند وقت دیگه میخوام یه پورتال برا انجمنمون راه اندازی کنیم که پرتالمون قراره یکی دو تا ابزار داشته باشه که این ابزارها باید یه سری اطلاعات رو تو بانک هامون ذخیره کنن تا در مراجعات بعدی کاربر ازش استفاده کنن(یه چیزی تو مایه های نمودار پیشرفت نمره یه فرد)
حالا راهنمایی اساتید برای سوال هام چیه؟ میدونم سوالاتم زیاد بود و پیشاپیش عذر میخوام