سلام دوست عزیز.
خسته نباشید ؛ به امید حق موفق باشید
با مرتضی (irwebco) نسبتی دارید؟
سلام دوست عزیز.
خسته نباشید ؛ به امید حق موفق باشید
با مرتضی (irwebco) نسبتی دارید؟
درضمن قوانین سایت چون شما دوستان را ناراحت کرده بود ویرایش شد در مورد قالب هم چند روز آینده اقدام می شود جهت احترام به حرف های تک تک شما دوستان و انتقاد های شما من خاک زیر پای اقا رحمان و شما ها هستیم
danitfk با سلام از دوستان هستند بله یکی از بهترین دوستان من هستند
HyperServer از حمایت شما دوست عزیز بسیار ممنون هستم اما من عضو کوچکی اینجا هستم و سخنان شما و دوستان تا اینجا به من کمک های زیادی کرد جای داشت از پاسخ شما تشکر کنم
انشالله در کسب و کار خودتون موفق باشین و شاهد رضایت کاربران زیادی از مجموعه شما باشیم![]()
اسم ما رو که کپی کردن هیچ به ما نارو هم زدنایشالا ببینیم چی میشه ما هم حوابشون رو میدیم
ویرایش توسط tizparvaz : May 2nd, 2014 در ساعت 00:35
دوست عزیز اینجا کسی نمیتونه به شما بگه در انجمن فعالیت نکنید به جز مدیریت به قعالیت خود ادامه دهید
با آرزوی موفقیت![]()
با تشکر از لطف تمامی دوستان به ویژه افرادی که بنده را حمایت کردم جای دارد تشکر کنم از دوسته عزیزم مرتضی عزیز irwebco.com tizparvaz همکار عزیزbarfhost و دیگر دوستان درضمن به تمامی نظرات دیگر دوستان که لطف کردند بنده را راهنمایی کردند احترام خاک زیر پای تمامی دوستان و همکاران داوود بادپیما به قول شما حرفه ای ها تازه کار![]()
ورود شما را به این انجمن خوش امد میگم.ولی ای کاش قبل اینکه وارد این حرفه بشین بیشتر تحقیق می کردین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)