درضمن قوانین سایت چون شما دوستان را ناراحت کرده بود ویرایش شد در مورد قالب هم چند روز آینده اقدام می شود جهت احترام به حرف های تک تک شما دوستان و انتقاد های شما من خاک زیر پای اقا رحمان و شما ها هستیم
danitfk با سلام از دوستان هستند بله یکی از بهترین دوستان من هستند
با تشکر از لطف تمامی دوستان به ویژه افرادی که بنده را حمایت کردم جای دارد تشکر کنم از دوسته عزیزم مرتضی عزیز irwebco.com tizparvaz همکار عزیزbarfhost و دیگر دوستان درضمن به تمامی نظرات دیگر دوستان که لطف کردند بنده را راهنمایی کردند احترام خاک زیر پای تمامی دوستان و همکاران داوود بادپیما به قول شما حرفه ای ها تازه کار![]()
از راهنمایی شما دوستان و افراد حرفه ای سپاس گذارم به این نتیجه ریدم که قوانین زیادی هست که باید رعایت بشه و بهتر هست که من اینجا نباشم چون باعث ناراحتی شما دوستان می شوم اما از آشنایی با تک تک شما دوستان خوشحال شدم باز هم از همه عزیزان عذر خواهی می کنم یا علی
کسی ناراحت نیست
اما اگر اینجا کسی با صداقت نخواهد کار بکنه به مشکلل میخورد
توی این جا تازگی ها مد شده با قدیمی ها کار نمیکنند با جدید ها کار میکنند و شاید حق هم دارند
نیاز نبود مثلا شما خودت رو قدیمی معرفی کنید
از سمت دیگر استفاده از قالب دیگران کار درستی نیست خودم قبلا استفاده میکردم از قالب یکی از دوستان که سریعا قالب اختصاصی اوکی کردم و هنوز هم ناقص است و وقت اصلاحش رو پیدا نکردم
شما هماگه میخواهین پا برحا بمونید بهتره هزینه کنید
موفق باشید انشا اللهه در تمام مراحل زندگی تان
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
habiballahafg به هر حال شباهت اسمی و آیدی به این دلیل بود که دوست عزیزم مرتضی باعث شد ند که من با این کار آشنا شوم و فعالیت کنم از تبریک شما هم ممنون هستم و در ابتدا داشتم پشیمون میشدم و گفتم چه اشتباهی کردم اینجا جای تو نیست و خیلی باید تجربه داشته باشی تا بتوانی کار کنی اما بعد با پیام های تبریک دوستان امیدوار شدم و از این که حمایت کردند بسیار ممنون هستم چون همکار هستیم اما این رفتار دوستان بدون شرح است .![]()
سلام دوست عزیز.
خسته نباشید ؛ به امید حق موفق باشید
با مرتضی (irwebco) نسبتی دارید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)