-
January 14th, 2013, 21:15
پاسخ : سرور اختصاصی چرا و چگونه آیا ؟
با سلام،
راجع به بازاریابی راههای مختلفی هست، خیلی از دوستانی که این کارو شروع کردند کار طراحی و ... انجام میدن. مشتری رو به طرق مختلفی میشه گیر آورد ، مثلا بازاریابی از طریق ایمیل - ارسال اس ام اس انبوه - بازاریاب تلفنی - تبلیغات بر روی سایت های پربازدید - ارایه نمایندگی و ......
یه روش ساده فعالیت در همین انجمن هست.
اگه 3 مورد اول ( بازاریابی از طریق ایمیل - ارسال اس ام اس انبوه - بازاریابی تلفنی ) به کارتون می آد توصیه میکنم به این پست بنده سری بزنید - اگر مفید تشخیص بدین و به کارتون بیاد - برای ارایه در خدمتتون هستیم .
http://www.webhostingtalk.ir/f6/68702/
راجع به اخذ نمایندگی : با احترام به کلیه ارایه کنندگان این سرویس (نمایندگی هاست )
( البته این نظر شخصی بنده است ) - بنده به شخصه توصیه میکنم از یک سایت معتبر خارجی ( به طور مستقیم ) سرویس رو تهیه بفرمایید.
به 2 علت :
1. در صورت خرید از واسطه در صورت بروز مشکل ، بررسی و مکاتبه و رفع مشکل بیشتر زمان میبره .
شما از A میپرسی چی شده ، ایشون از B باید بپرسه و ......
2. افراد ( کسی که خودش نمایندگی تهیه کرده ) از شما مطمئنا سودی رو دریافت خواهند کرد. وقتی هم هزینه بره بالا - براتون نمیصرفه که مثلا هاست رو بدین ..... تومان و قدرت رقابتتون کم میشه.
موفق باشید.
-
-
January 14th, 2013 21:15
# ADS
-
January 15th, 2013, 12:28
خب اگر بخوام از سرویس دهنده خارجی بگیرم شما کجا رو پیشنهاد میکنید ؟
-
-
January 15th, 2013, 19:30
با سلام،
راستش دنیای نت یه جورایی ، هر چقدر پول بدی آش میخوری شده. شما باید یه حداقل بودجه مشخص کنین ، تادوستان بر اساس اون بتونن راهنماییتون کنند. از تخصص هاتون هم اگر بگین بد نیست. اینجوری معلوم میشه نیاز به کارمند دارین یا نه ؟ تیم دارین ؟ رو چه پنل هایی تسلط دارین ؟ کار پشتیبانی اصلا انجام دادین ؟ شرکت و دفتر چی دارین ؟ ماهانه چقدر میخواهین واسه ..... و ..... و ..... هزینه کنین (خودمونی بگم چقدر میتونین پول بریزین ).
این که من بگم rackspace مثلا کلودش خوبه - با اینکه تو امریکاست و به ایرانی نمیده ، من مکاتبه کردم و بهم گفتن چجوری سرویس بگیرم - کافی نیست . در ضمن شما به هیچ وجه رو نظر یک نفر ( بنده ) تصمیم نگیرین . باید حسابی تحقیق و مشورت کنین .
به نظرم حتی اگر انتظاراتتون رو مشخص کنین بد نیست ، منظورم اینه با این پولی که دارین هزینه میکنین انتظار چقدر سود و رسیدن به کجا رو دارین ؟
مواردی که ذکر شد رو جواب بدین بهتر میتونم راهنماییتون کنم.
موفق باشید
-
-
January 15th, 2013, 19:36
عضو جدید
سلام شما الان نمایندگی هاست ایران و میخواهید ؟ من از انگلیس در خدمتم.
-