خب عزیزان حالا من از کجای وی ام ویر وی اس فر کلاینت رول تعریف کنم؟ من مبتدیم
لطفا کمک کنید کارم گیر هست
![]()
خب عزیزان حالا من از کجای وی ام ویر وی اس فر کلاینت رول تعریف کنم؟ من مبتدیم
لطفا کمک کنید کارم گیر هست
![]()
طبق مسیر زیرجلو برید بعد وارد پیج رول که شدین ادد رول بزنید بعدش دسترسی لازم را که میخو.اهید تعریف کنید و اون رول بهش یه اسم میدن پثلا پنل بعد سیو میکنید و خلاص ویپیاس مورد نظر را یوزوروپسوردیکه بارش تعریف کردین بعدش دسترسی این رولکه اضافه کردین بهش میدن
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
این مراحل رو انجام بدید :
step 1 : home/rules/add/name type/virtual machine/interaction/ power off/on/sus/unsus/reboot/vmware tools/answer ques/console inter action/ OK
step 2 : Local user and group / Login type / password type / select group /add /ok
step 3 : right click on vps u want get access / add promission / select add " user and groups " / select name client / add / OK / selet assigned rule / open slide / select rules / Ok
Finish
بعدش هم این نرم افزار رو به کاربرهاتون بدید که بتونن دسترسی داشته باشن :
http://downloads.solarwinds.com/solarwinds/Release/FreeTool/SolarWinds-VMConsole.zip
هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
Server Pardazan - www.serverpardazan.com
دوستان من هم متوجه نشدم آخرش چی شد
کمی شفافتر بگین پنل تحت وب رو
مرسی
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
ویرایش توسط MagicVps.Com : January 6th, 2013 در ساعت 06:12
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
مرسی دوست عزیز
از لطفت تشکر می کنم
موفق باشی
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
یکم انجمن رو بگردید بعد تاپیک بزنید
پنل تحت وب![]()
من که پیدا نکردم
اما یه دوست زحمت کشیدن و آموزش بهم دادن
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)