صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 40

موضوع: فروش سرورهای مجازی انگلیس با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرورهای مجازی انگلیس با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]

نقل قول نوشته اصلی توسط behzadwow نمایش پست ها
    آپی برای تست میدین؟
    با سلام

بله ، در پرتال کاربران هزارنویس پس از ثبت نام ، تیکت ارسال نماید.

ثبت نام نمایید - هزارنویس
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرورهای مجازی انگلیس با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]

با سلام
    سرور با مشخصات زیر
    Reds-4 - Ram : 2048 MB - HDD : 100 GB
    CPU : Intel® Xeon® Processor E3-1240 V2 1 Core 1400 Mhtz | Bandwich : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | HDD : SATA - Raid-0 | OS : Custom
    از جناب آقای علیگلی خریداری شد و واقعا از پشتیبانی قوی و کیفیت بالا سرور راضی هستم. متشکرم

3. تعداد تشکر ها از perivate به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    109
    تشکر شده در
    72 پست

سلام
    آقای علیگلی تایید میشن ، 4 سرور از ایشون تهیه کردیم ، و تا امروز رضایت کامل داریم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    23 پست

سلام
    من هم از ایشون دوتا سرویس دارم هم هاست و هم سرور مجازی
    کارشون وقعا خوبه/ هم خدماتشون خوبه و هم اینکه پشتیبانی خوبی دارن

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

اقاي عليگلي خيلي سرور هاش عاليه من سرور انگلستان رو گرفتم
    از همه بهتر پشتيباني سرورهاشه خداييش با صبر و ارامش مشكل رو بر طرف مي كنه

من از بين چند سروري كه تا به حال گردم از هزار نويس خيلي راضيم دمش گرم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    10 پست

ضمن عرض سلام و تبریک سال نو خدمت شما جناب آقای گلی

از آنچه تا حالا در این انجمن مطالعه کردم متوجه شدم شما یکی از فروشنده های مطمئن و با انصاف هستید .

تقاضا + دلیل :
    از aشرکت *** هاست دانلود تهیه کردیم و البته نیاز ما بسیار کم است . هاست دانلود تحویل داده شد اما چند فایل ویدئویی وارد هاست کردیم که متاسفانه وقتی روی آن کلیک میکنیم بجای دانلود بصورت کد نویسی باز میشود و هر چه اسکریپت لیچ برای انتقال سرور به سرور فایل نصب کردیم برای فایلها اصلا اسکریپت ها جواب نداد و با اینکه گفته بودند نصب اسکریپت مشکلی ندارد متاسفانه با خطلا مواجه میشدیم . اسکریپت آپلودسنتر هم که لازم داریم رو نصب کردیم مجدد با خطا روبرو شدیم . یک مورد فایل زیپ شده 5 مگی را انتقال دادیم و شروع به دانلود کرد اما حالت رزیوم نداشت که این بسیار بد بود . خلاصه مطلب اینکه یا ما اطلاعاتی در این زمینه نداریم یا مشکلی در هاست وجود دارد . البته تیکت ارسال کردیم و منتظر جواب دوستان هستیم .

آنچه گفته شد شرح حالی بود که با توجه به نیازهای ما شما بفرمایید آیا تهیه سرور میتواند کار ما را راه بیاندازد و نیاز ما را مرتفع کند یا خیر ؟! ( لینک دانلود مستقیم فایل بسیار محدود ، نصب اسکریپت آپلودسنتر محدود به فایلهای بسیار کم حجم در حد زیر 20 مگ و عکس )

آیا کار با سرور نیاز به آموزش خاص دارد ؟

با توجه به نیاز بسیار اندک ما فقط برای حفظ تعدادی فایل ویدئویی آیا مورد ارزانتری نیز دارید یا خیر ؟ ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرمایید ،

شاد باشید
    ویرایش توسط Ali-baba : March 23rd, 2013 در ساعت 18:45

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali-baba نمایش پست ها
    ضمن عرض سلام و تبریک سال نو خدمت شما جناب آقای گلی

از آنچه تا حالا در این انجمن مطالعه کردم متوجه شدم شما یکی از فروشنده های مطمئن و با انصاف هستید .

تقاضا + دلیل :
    از میهن وب هاست هاست دانلود تهیه کردیم و البته نیاز ما بسیار کم است . هاست دانلود تحویل داده شد اما چند فایل ویدئویی وارد هاست کردیم که متاسفانه وقتی روی آن کلیک میکنیم بجای دانلود بصورت کد نویسی باز میشود و هر چه اسکریپت لیچ برای انتقال سرور به سرور فایل نصب کردیم برای فایلها اصلا اسکریپت ها جواب نداد و با اینکه گفته بودند نصب اسکریپت مشکلی ندارد متاسفانه با خطلا مواجه میشدیم . اسکریپت آپلودسنتر هم که لازم داریم رو نصب کردیم مجدد با خطا روبرو شدیم . یک مورد فایل زیپ شده 5 مگی را انتقال دادیم و شروع به دانلود کرد اما حالت رزیوم نداشت که این بسیار بد بود . خلاصه مطلب اینکه یا ما اطلاعاتی در این زمینه نداریم یا مشکلی در هاست وجود دارد . البته تیکت ارسال کردیم و منتظر جواب دوستان هستیم .

آنچه گفته شد شرح حالی بود که با توجه به نیازهای ما شما بفرمایید آیا تهیه سرور میتواند کار ما را راه بیاندازد و نیاز ما را مرتفع کند یا خیر ؟! ( لینک دانلود مستقیم فایل بسیار محدود ، نصب اسکریپت آپلودسنتر محدود به فایلهای بسیار کم حجم در حد زیر 20 مگ و عکس )

آیا کار با سرور نیاز به آموزش خاص دارد ؟

با توجه به نیاز بسیار اندک ما فقط برای حفظ تعدادی فایل ویدئویی آیا مورد ارزانتری نیز دارید یا خیر ؟ ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرمایید ،

شاد باشید
    با سلام

سپاسگذارم.

راه حل از نظر من :

نکته اول : اینکه از چه شرکتی چه سرویسی تهیه نمودید و پشتیبانی آن شرکت با چه روشی به شما پاسخ داده اند و ... خوشایند نیست در تایپک فروش هزارنویس مطرح شود، و خواهش میکنم نام شرکت را ویرایش کنید به ** . البته می دانم که هدف شما توضیح دقیق داستان بوده است.
    نکته دوم : شما می توانید سرور مجازی با کنترل پنل "سی پنل" تهیه نمایید و با نصب و کانفیگی که توسط هزارنوس برای اولین بار ( رایگان ) انجام می دهد، کارهایی که مد نظر دارید را انجام دهید و از سرویس و نیازهایی که مد نظر دارید با خیال آسوده بهره ببرید.
    نکته سوم : کمترین پلن پیشنهاد ما به شما :

Reds-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 50 GB
    CPU : Intel® Xeon® Processor E3-1230 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | HDD : SAS - Raid-1 | OS : Custom

ماهانه 40 هزار تومان
    سبد خرید - هزارنویس

نکته چهارم : لایسنس سی پنل برای 15 روز رایگان میباشد، می توانید یک اکانت FTP تهیه نمایید و وقتی لایسنس منقضی هم می گردد شما به راحتی بتوانید با نرم افزارهای مخصوص FTP اطلاعات خود را آپلود و ویرایش نمایید.

سال نو بر شما مبارک
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    12 پست

سلام
    دو سرور مجازی از ایشان تهیه شد و فقط توی یک جمله بگم که تابحال از شرکت ایرانی چنین پشتیبانی رو دریافت نکردم !!! واقعا سورپرایز شدم
    موفق باشید و پایدار

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    13 پست

من ازشون یک سرور گرفتم پشتیبانی عالیه

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    14 پست

یک سرور خریداری کردیم . تا این جای امر پشتیبانی عالی بوده امیدوارم به همین شکل باشه

ممنون

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)