دوستان خیلی مراقب باشید من الان روی یکی از سایتام فایلش رو آپلود کرده بودن و میخواستن بدبختم کنن که به هش رسیدم.
خوشبختانه 24 ساعته چک میکنم.
دوستان خیلی مراقب باشید من الان روی یکی از سایتام فایلش رو آپلود کرده بودن و میخواستن بدبختم کنن که به هش رسیدم.
خوشبختانه 24 ساعته چک میکنم.
جنگ سایبری یعنی همین.. اگر زدی ضربتی ..ضربتی نوش کن!! مرض از ایرانی ها بوده خوب. منم اگر یکی بزنه هک کنه انتقام میگریم
این ها هکر های کلاه سفید هستند!
گروهشون رو می شناسم !
تو لینوکس قدرت ندارند ، بیشتر ویندوز !
برنامه بعدی اینها رو ببینید بیشتر لذت می برید !
کاری هم با شما ها ندارند !
یک نفر دیوانه یک سنگی میندازه تو چاه صد تا عاقل ...
جریان ما شده.یک جوجه هکر چاپلوس برداشته دی ان اس های یک سایت رو برای چند دقیقه تغییر داده اسم در کنه.حالا معلوم نیست چند نفر بیچاره بشن سر این قضیه و سایتهاشون آسیب ببینه.
عزیز جان اسم خودت رو می نوشتی اسم ایران رو چرا میاری تو صفحه دیفیس آخه؟!
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
یه چیزی میگیا ... اینکه باعث میشه تازه روابط حسنه ای که بینشون هست بهم بخوره ... پس تجارت کلانی که بینشون هست رو چی ... مگه مغزه خر خوردند برند همچین کاری بکنند ... این کار شبیه این هست که بری رفیقت را بزنی بعدشم با صدای بلند بگی منم رفیقت ... به نظر من این کار بیشتر در جهت تخریب بوده تا خودشیرینی ... چون هیچ برای همچین چیزای مسخره نمیاند بگند ماله دولت هستند
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
آخه اون بچه ای که این کارا رو میکنه که انقدر مخش قد نمیده داداش.
چه میدونه این چیزا رو.
زده برای اعتراض به دخالت امریکا سایت چینی هک کرده!
خوب از این آدم چه انتظاری داری؟ فکر کردی سیاست ها و معادلات ژئوپلوتیک و ژئواستراتژیک منطقه ای میتونه تحلیل کنه مثلا؟!!
گشته گشته ببینه کدوم سایت بدبختی رو میشه از راه های مسخره هک کرد این رو پیدا کرده هک کرده.یک صفحه مسخره تر هم گذاشته روش.
چمیدونه با این کار شاید چین همون بنجل هاش رو هم به ایران قالب نکنه دیگه!
قبل از چيني ها ، ايراني ها تلافي كردند !
دوستان این خبر رو ببینید.
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
قبل از چيني ها ، ايراني ها تلافي كردند !
دوستان این خبر رو ببینید.
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)