آفر وی پی اس هم بزارید خوبه . مشتری داره (گفتید نظر بدیم)
آفر وی پی اس هم بزارید خوبه . مشتری داره (گفتید نظر بدیم)
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
تیکه کلام جدیده!دودر
من که تاییدش میکنم![]()
ببخشید یکی میشه بگه چطوری رو یک سرور 32 گیگ رم میخوره؟ تاحالا ندیده بودمآنوقت سی پی یو amd ؟!!
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
آنوقت 4 ترابایت هم هاردشه؟ یعنی 8 تا 500 گیگ روش بسته؟
بله fdcserver یه سرور داره amd که تا 32 گیگ رم میخوره و دل هست و 4 تا هارد 1 ترا. البته کانفیگ این سرور با 4 گیگ رم و 500 تا هارد299 دلاره و تا اونجایی که من میدونم به ازای هر 8 گیگ رم اضافه ماهانه 30 دلار و یا 120 دلار یک بار برای همیشه! و به اضاهی هر 1 ترا هارد 15 دلار ماهانه و یا 120 دلار یکبار برای همیشه
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
دوست عزیز چه ربطی به ای ام دی بودن داره مادر برد باید ساپورت کنه که میکنه
این هم مشخصات سرور
Dell PowerEdge T605 2 x Quad Core AMD Opteron 2376 - 2 x Quad Core AMD Opteron 2376 (8 x 2.33Ghz)
4GB DDR2 Ram (Up to 32GB)
3 x 250GB SATA Hard Drive
6000GB Data Transfer
1Gbps Connection
ویرایش توسط MagicVps.Com : January 13th, 2010 در ساعت 00:12
عزیزم 2 عدد هارد 2 ترابایت داره
با تشکر
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
عزیز ما هم دلیلش رو نمی دونیم ولی وقتی سرویس ما رو تحویل میدن دو روز اول رایگانه و بعد از دو روز حساب میکنن
با تشکر
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
با سلام
لطفا بگید چه اطلاعاتی میخواهید تا براتون ارسال کنیم
با تشکر
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
شما بگید چه نوع Cpu خوبه
با تشکر
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
با سلام
دوستان در صورت درخواست سرور خام 2 روز طول میشکه و اگر خام نمیخواهید 3 روز طول میکشه پرسیدم اینو بهم گفتن .![]()
ببخشید ها، یعنی هنوز هم اینا میگن من پول ندادم؟ هنوز هم متن تماسی که با مدیرش که خودت گفت بودی رو نگرفتی که بهم بدی؟ یعنی عکس از چت بگیری این همه طول داره؟؟
آقا شما نماینده هستی ( به قول خودتون ). اینا الان پول منو پس نمیدان، من چی کار کنم؟ حتا جواب ایمیل و سرور هم نمیدان. الان شما چجوری تضمین میدید که سرورهایی که میفروشید اینجور بلاها سرش نیارن. حالا من خودم آلمان هستم اینا این بعضی رو در اوردن. وای بحال کسی که در ایران هستن. ؛) در ضمن یه عکس گرفتن اینهمه کار نداره که درگیر باشید، یه کلمه میتونید بگید که اصلا اون شب الکی گفتی بهاشون صحبت کردید. تمومش کنید لطفا![]()
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)