یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
لازم به ذکر هست که از نظر سیستم نرم افزاری که دارند تا به حال در شرکتی همچنین سیستمی را ندیدم.
امکان انتخاب تعداد اتصال هم زمان
امکان انتخاب پورت شهری , استانی , کشوری
امکان منتقل کردن حجم باقی مونده به ماه بعدی
امکان تغییر سرویس در هر لحظه از شبانه روز با پرداخت ما به التفاوت سرویس فعلی و جدید
سرویس شما بعنوان بستانکار به حساب شما زده میشه که هرچقدر استفاده کنید از این بستانکاری شما کسر میشه.
به زودی ...
هفته ای 3 روز با ADSL نوین نت کار می کنم که بیش از حد معمول قطعی شبکه داشته (قطعی از شبکه خودشون بوده و نه از مرکز مخابراتی چون ارتباط DSL با مرکز برقرار بود). اکثرا هم زیر 30 دقیقه برطرف شده اند. حالا شاید از شانس ما بوده، نمیدونم. از شرکت قبلی ام بیش از حد راضی بودم ولی قیمت هاشون به یکباره سر به فلک کشید و هزینه 30 تومان در ماه رسید به ماهی 90 تومان که تازه دو سه دفعه مجبورمون کردن 3 ماهه پرداخت کنیم و پلان 1 ماهه رو از سایت شون حذف کردند!! ( البته ناگفته نماند که دو دفعه آخر رو سیستم شون رو هک کردم همون یک ماهه دادم!!)
ولی در کل تایید میشه...
سرویس 512kb نامحدودش 80 هزار تومن ، زدن ضریب 1 به 5 هست ، سرعت دانلودش چقدره ؟
سلام
دوستان از وقتی اومدیم رو نوین نت واقعا خیلی از مشکلاتمون رفع شده.
تعرفه 128 تا 512 در حدود 50 - 60 و تعرفه 512 تا 2048 مگابایت حدود 230 دانلود میده , تعرفه 2048 تا 4096 در حدود 500 - 600
از نظر قطعی هم استان آذربایجانشرقی تا به امروز ( 4 ماه تمام ) هیچ قطعی نداشتیم , پشتیبانی هم شخصا ساعت 3 شب تماس گرفتم پاسخگو بودن.
با اینکه تعداد یوزر ها با توجه به قیمت مناسبی که دارند روز به روز داره افزایش پیدا می کنه کیفیت همچنان در شهر و استان ما ثابت بوده .
موفق باشید
به زودی ...
نوین نت خیلی خوبه تایید میشه تا 2 ماه پیش خیلی خیلی خوب بود زمان رایگان هم با سرعت 250 میشد دانلود کرد 4 3 گیگ می گرفتم
الان همون 60 70 هستش
تاحالا قطعی و افت سرعت نداشتم
راستی هر گیگ رو 5 حساب میکنه ؟
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
در یک کلام نوین نت عالیه
پشتیبانی 24 ساعت !
قیمت های خوب - مناسب
اینم تست سرعت
2395562768.png
اشغال ترین اینترنتی بود که تا حالا داشتم خب دلیل رو بگم که نگید دارم دروغ میگنم
من اومدن خط 2 به 4 مگ رو گرفتم و بعد از 1 روز فعال شد اولیش خیلی حال کردم 1 روزه فعال شد ولی از اون روز بدبختی ها شروع شد اول اومدن گفتن خط نویز داره سیم کشی خونه رو عوض کن من 15 متر سیم خریدم و تعقیر دادم و بعد زنگ زدم گفتن سیستم ezole نیست خب ما هم دادیم ezoleh کردن ولی درست نشد گفتن حتما از مخابرات تمام تجهیزات مخاربرات هم عوض شد درست نشد خط هم بعد از تعویض سیستم دیگه نویز نداشت ولی اینترنت اینا به زور روی 512 اپ میشد ما تا مرکز مخاربراتی 3 کیلومتر فاصله داریم ولی گفتن بیا خطط رو روی 512 به 2 مگ بزاریم گفتیم باشه پرداخت کردیم روز اول و دوم خوب بود ولی باز این نویز برگشت و دیگه حل نشد و پول ما رو کامل خوردن من اصلا راضی نیستم واقعا اشغال ترین شرکتی که تا الان به چشمم دیدم واقعا اشغالن زنگ میزنم پشتیبانی انقدر شوتت میکنن بین این اونور که با فحش کارت رو باید درست کنی یک خط دیگه ای هم برام 20 روزه رانجه کرده خدایش نمیشه اسمش رو شرکت گزاشت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)