هاستینه اصلا تایید نمیشه کافیه در همین انجمن در موردش سرچ کنید فوق العاده شخص بی ادب و بی نزاکتی تشریف دارن تحمل کوچکترین انتقادی هم نداره
هاستینه اصلا تایید نمیشه کافیه در همین انجمن در موردش سرچ کنید فوق العاده شخص بی ادب و بی نزاکتی تشریف دارن تحمل کوچکترین انتقادی هم نداره
ویرایش توسط star25 : December 24th, 2012 در ساعت 19:36
ممنون از همگیدوست عزیز m2n نخیر ! انتخاب از روی قالب نیست با توجه به چیزایی که شنیدم..اوکی هاستینه رفت کنار.....نت افزار هم که میگید خوب نیست ولی من هرجا دیدم مقایسش کردن گفتم عالیه و... !!پس تا الان گیت فا....اوکیحالا خارج از این سه پیشنهادی نیست؟گیتفا واسه نمایندگی گرون در میاد.. سرور مجازی بگیرم چی؟ واسه سرور کجا رو پیشنهاد دارید؟ پرشین هویز چطوره؟ فراسو سامانه پاسارگاد ؟یدفه سوالاو پرسید دیگه تاپیک اضافه باز نکنیم!
Gatefa چون خودم خیلی وقته ازشون سرویس دارم
ارسال توسط tapatalk
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
جابر گیتفا ... یه دونس
ابدا نظری در مورد دو تای دیگه به خصوص یکیش ندارم
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
در مورد گیتفا ..
- ساپورت بسیار عالی و خوش برخورد
- سرور بصورت حرفه ای کانفیگ شده
- پورت 100 مگابیت و لود بین 1 تا 3
- قیمت مناسب و بصرفه
همگی از دوستان و همکاران آشنا به کار هستند
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
ممنونم دوستان .
گیتفا انتخاب شد !
در مورد پرشین هویز و فراسو سامانه هم نظر بدید و اینکه اگه کس دیگه ای میشناسید که از همه جهات تاییید بشه بگید هم سرور هم ریسلر
من خودم از سرور ایران نمایندگی دارم
تیکت ها رو سریع و با حوصله جواب میدند و توی این چند ماهی که ازشون سرویس داشتم کلا 2-3 دقیقه دان بودند (اون هم فقط mysql)
قیمت هاشون هم مناسب هست
سرور ایران | ارائه دهنده خدمات میزبانی وب و ثبت آنلاین دامنه
اوکی پس سرور ایران هم به لیست مقایسه اضافه شد
دوستانن نظراتشونو بدن ....
بیشتر این تاپیکو زدم که افراد که مثل من دنبال سروریسن بتونن با خوندن این تاپیک یه شناخت کلی از بعضی شرکت ها داشته باشن ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)