ادرس سایتتون چی هست قربان ؟
ادرس سایتتون چی هست قربان ؟
داداش قیمتت وحشتناک بالاست..هیچ سایت پولداری هم جرات نزدیک شدن به هاستینگ شما رو نخواهد داشت.درسته سرورتون گران قیمت هست اما با پول هاست دانلودتون میشه سرور اختصاصی از بهترین جاها خرید!! بهتره تو قیمتتون تجدید نظر کنید..
با سلام،
طی روزهای آتی بعد از آماده سازی کامل سرور ها در این مورد بهتر میتونیم نظر بدیم.
در همان پست اول به این نکته اشاره شده هست که قیمت ها ارزان نخواهد بود و بیشتر تمرکز روی سایت های حرفه ای میباشد.
خیر هیچ قیمت به صورت offecial گفته نشده است و در روزهای آینده اعلام خواهد شد.
عزیز جان قیمت غیر نهایی و غیر رسمی ایشون اگر حتی 200 - 300 هزار تومانم بیاد پایین بازم وحشتناک بالاست.. سایتهای حرفه ای هم همچین قیمتی رو برای هاست نمیدند عزیز... دوست گرامی ناراحت نشید اما پیشنهاد میدم بهتره قبل از خرید همچین سروری یک ارزیابی دقیقی کنید تا ضرر نکنید. از اوضاع وبمسترها خبر دارم و میدونم چه خبره. انشالا موفق باشید..منتظر قیمت هاتونم هستیم..
با سلام،
ما هم اکنون با مشتری هایی که فعلا داریم، تمامی هزینه ها تامین هست و هیچ مشکلی در این رابطه نداریم و نخواهیم داشت. هر شرکت قیمت های خود را طبق اصول پشتیبانی و کیفیت ارایه میکند ما نیز به همین روال پیش میریم.
هزینه ها نیز همانطور که گفته شد در روزهای آتی اعلام خواهند شد و شما در صورتی که به کارتون میومد میتونید تهیه کنید.
موفق باشید.
سلام
ارائه مستر ریسلری هم در نظر داشته باشید![]()
خیلی خوب میشه اگر توضیح بدین دلیل انتخاب این نسبت سی پی یو به رم چی هست.
من واسه یه سایت رستفول با پیک هزار نفر انلاین دو گیگ کش روی انجین اکس پیشنهاد میکنم، بیاید فرض کنیم هر سایت با آپاچی و انجین اکس حدود یک تا دو گیگ رم بگیره.
میشه نزدیک به یک الی دو گیگ به ازای هر سایت، ۱۲۸ سایت ۶۴ هسته ای ام دی؟
+چرا Interlagos می خرید؟ Abu Dhabi از اینترلگس ۳۳٪ سریع تره و همون قدر گرونتر.
من دوتا سی پی یو ابو دهابی در مقابله ۲۵۶ گیگا بایت رو به ازای هر نود پیشنهاد میکنم.
دو نود برای هاست سایت ها، یک یا دو نود برای اس کیو ال؛ و دو یا چهار نود واسه دی ان اس.
برای نود اس کیو ال 2xCoreI7 + 64GB RAM پیشنهاد میکنم.
و چهار وی پی اس Xen-PV یا KVM پیشنهاد میشه، سرعت Xen-PV بالاتره.
تماس بگیرید یا میل بدید تا بتونیم اطلاعاتمون رو به اشتراک بزاریم.
۰۹۳۸۶۱۲۶۱۴۳
contact[at]pooyankhosravi[dot]me
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)