با من در تماس باشین تا بتوانم کمکتون بکنم
با من در تماس باشین تا بتوانم کمکتون بکنم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
به نظر من شما دو مورد را باید مد نظر بگیرید
1- از هارد دیسک sas استفاده کنید
2- از سرور با پورت بالا و واقعی استفاده کنید
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost
آره، دیدم سایتت رو قبل اینکه بگی
appleapps.ir at gmail
یه آمار دقیق بگیر، ببین بیشتر فایلهات کم حجمن یا پر حجم
اگه میگی حدود 20 ترابایت پهنای باند ماهیانه مصرف داری، پس میشه میانگین 60Mbps که چندان زیاد نیست
تو بدترین دیتاسنتر، رو پورت 1 گیگ اشتراکی هم با مشکل برنخواهی خورد
هارد هم به نظر من Sata 7200 هم جواب کارتو میده، نیاز به SAS 15K و SSD نیست
رو و سی پی یو هم بستگی به کانفیگ نرم افزاری، با این اطلاعاتی که دادی 16 کفایت میکنه (نظر شخصیه)
در کل، اگه سایت خود بنده بود این کار رو میکردم
روی VMWare دو سه تا وی پی اس با رم و سی پی یو بالا میساختم و فایلها رو تقسیم بندی میکردم روی این سرورها، با IIS 7.5 ...
چون نه نیاز به کانفیگ خاصی داره و نه لینوکسی هست که نیاز باشه خیلی بهش وارد باشید
برای انتخاب دیتاسنتر هم معمولاً جایی رو پیشنهاد نمیدم، اگه نظری باشه بیشتر در مورد رد کردنه
ولی ...
Redstation همینجوریش خیلی گرونه، اگه تخفیف خوبی گیرت اومد همچین سروری رو پیشنهاد میدم (E3-1230 - 32GB Ram - 2x2TB SATA or SAS) البته اگه هزینه کنی و هارد SSD یا SAS 15K بگیری خیلی بهتره
OVH هم قیمتاش نسبت به کیفیتش خوبه. مثل آفر رد استیشن هم داره ...
Hetzner رو پیشنهاد نمیدمیه سرچی کنید کاملاً درک خواهید کرد (لطفاً فروشنده های Hetzner به ضرب المثل "ای زلیخا از دامان یوسف در کش" توجه داشته باشن) :دی
توی دیتاسنترهای آمریکایی هم همچین سروری رو میتونی از حداقل 120 دلار به بالا تهیه کنی (بستگی به دیتاسنتر، قیمتا متفاوته)
Server4you هم اصلاً نگیر
...
پ.ن: عقل گرا باشید به جای گوش گرا :دی
یعنی اینکه به جای گوش دادن به حرف دیگران (فرقی نمیکنه کی باشه، چه من چه بقیه) تحقیق کنید و بدون چون و چرا حرفاشون رو قبول نکنید![]()
نوکرتم، تکبیر و اسپند و اسفند و این چیزا به تنمون مالیده شدهپوست کلفت شدیم
والا، جدیداً اخلاق ایرانیها خیلی خیلی بد شده! دیگه رحم و مروت رو از یاد بردن (البته منم جزئی از همین جماعتم!)
اصلاً نمیبینن این بنده خدا چی میخواد (حالا این تاپیک یه مثاله، کلاً همینجوریه) کنتراتی گرفتن و بدون توجه به نیاز کاربر پیشنهاد میدن
من پیرمرد دیگه حوصلم نمیشه زیاد تایپ کنم، دیگه یاد گرفتم و با خودم میگم "کسی که نمیدونه بذار بره تو پاچش، به تو چه آخه که میخوای کمکش کنی" (نمونش تو تاپیکی که در مورد ترابل شوتینگ پست دادم و طرف کم مونده بود فحش بده)
ولی بعضی وقتا نمیشه دیگه، باید یه چیزایی گفت، شاید برای یکی دو نفر مفید باشه
حالا ایشالا که این بنده خدا به نتیجه برسه، این پستها 2 زار نمیارزه و میره تو گورستان تاریخ :دی
دانیال جان، جون بچه کوچیکت
از هر جا سرویس میخوای بگیری، اول کل نیازهات رو بگو که بدونن چی میخوای (شک نکن که در این مورد زیاد ازت سوال نخواهند کرد، باید خودت پیگیرش بشی)
![]()
اقا خیلی مخلصیم اینقدر پیگیرید :دی
یاد هاست دی ال افتادیم![]()
![]()
این اطلاعات هم هاست دی ال گفتن با این مصرف پهنای باند !
حجم هم مشخص هست
ولی فقط میتونم بگم مصرف فوق العاده بالاست ! اخه تنها ایران نیست ! چون سایت کرک هست خیلی از کشور ها دانلود میشه
بازم هنوز به نتیجه قطعی نرسیدم
فعلا Redstation مییتونه گزینه خوبی باشه با هارد sas و پورت 1gig
خوش حال میشم از تجربتون استفاده کنم
آخه 20 ترابایت پهنای باند چیزی نیست که ترس داشته باشه
من بودم رو یه وی پی اس ویندوز 2003 میووردم بالا، بدون هیچ ترسی
باز هم از دامان یوسف در کشید :دی
در نمیکشید تا شرطی بزنیم (به شرط چاقو)![]()
سلام
ببین دوست عزیز ... ما الان کاربری داریم 2.5 ترا حجم فایل هاش هست و ماهی 5 ترا ترافیک مصرف می کنه.
یا کاربری داریم 160 گیگ فایل داره و ماهی 10 ترابایت ترافیک مصرف داره.
یا کاربری داریم 50 گیگ فایل داره و 30 ترابایت مصرف داره.
می تونم شما رو میزبانی کنیم ، فقط عدد هزینه اتون بالا می ره.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)