پاسخ : راهنمای ق .لتر شدن سایتم
				سلام
اكثرا طول ميكشه چند روزي ( خوشبينانه )
				سایتتون در ساماندهی ثبت بوده و یا تازه میخواید ثبت کنید؟

من هم همین الان یکی از دامنه هایم که چند سال پیش شیلتر شده بود رو دوباره برای بررسی ثبت کردم امیدوارم بررسی بشه و بازش کنن چون دامنه خوشگلی داره وکلی ارزش دامنش است
				سلامسلام
از طریق همین سامانه، دامینی که فقط ثبت شده و محتوایی نداره، بیش از یکماه هست که از فیـلتر خارج نشده. (در ساماندهی هم ثبت شده)
براي من 2 روز طول كشيد تا رفع ف.ي.ل.ت.ر.شد
ولي اگه دومين مربوطه به دستور دادستاني فيلتر شده باشه ديگه كارش تمومه

سایتم نزدیک 2 سال هست که در ساماندهی ثیت هست .. قبلا - پارسال ایمیل می اومد که فلان چیز رو حذف کنید - الان بدون ایمیل و اخطار فیل..تر کردن
خدا به ما هم از این شانس ها بده .. دو روز عالی بود..تماس هم گرفتین یا فقط از طریق همین سامانه
من 2 سال تمام رو سایتم جون کندم ..تازه رسوندمش زیر 1000 ایران که اینجوری شد .. به خدا زور داره..دو سال از همه زندگی گذاشتم نزدیک 2-3 میلیون خرج کردم...دهنم سرویس شد ..ار وقتی ***** شده بدون هیچ علت و اخطاری اعصاب برام نمونده
-------------
به نظرتون تماس تلفنی هم بگیرم بهتر نیست؟
ویرایش توسط sina1 : December 24th, 2012 در ساعت 09:13

به شماره هایی که زیر درخواست رفع ***** بود زنگ زدم .. گفتم برای رفع شیلتر مزاحم میشم راهنمایی می خوام..گفت شیلتر چیهگفتم سایتم شیلتر شده .. گفت چیکار کنم به ناجا وصل کنم چیکار باید برات کنم
گفتم خب این شماره تو ساماندهی بود ، راهنمایی می خوام.. گفت وظیفه ما نیست اصلا من نمی دونم شیلتر شدن چی هست ..
گفتم خداحافظ
واقعا ارزش انسانها و کاراشون 0 هست تو ایران.. متاسفم که به ما می گن مسلمون
				ستاد ساماندهي يا رفع ف..........؟ه شماره هایی که زیر درخواست رفع ***** بود زنگ زدم .. گفتم برای رفع شیلتر مزاحم میشم راهنمایی می خوام..گفت شیلتر چیهگفتم سایتم شیلتر شده .. گفت چیکار کنم به ناجا وصل کنم چیکار باید برات کنم
گفتم خب این شماره تو ساماندهی بود ، راهنمایی می خوام.. گفت وظیفه ما نیست اصلا من نمی دونم شیلتر شدن چی هست ..
گفتم خداحافظ
واقعا ارزش انسانها و کاراشون 0 هست تو ایران.. متاسفم که به ما می گن مسلمون
				نه فقط از طريق سامانهخدا به ما هم از این شانس ها بده .. دو روز عالی بود..تماس هم گرفتین یا فقط از طریق همین سامانه
نگران نباشيد اگه مشكل خاصي نباشه باهاتون همكاري مي كنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)