من خودم میگم وفتی یک اربر تازه وارد رو میبینم که ثبت نام کردن باهاشون حرف میزنم ولی خداهیش چیزی داخل دلم نیست بازم از اون های که باهاشون انطوری حرف زدم پوزش و ما رو حلال کنید دوستان گلم ...
من خودم میگم وفتی یک اربر تازه وارد رو میبینم که ثبت نام کردن باهاشون حرف میزنم ولی خداهیش چیزی داخل دلم نیست بازم از اون های که باهاشون انطوری حرف زدم پوزش و ما رو حلال کنید دوستان گلم ...
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
تا نباشد تخریبها پول در نیاید!! شما فکر کن تو یک میدان با ماشین مسافرکشی میکنید..بعد یکی تازه کار بیاد وسط بپره مشتری شما رو سوار کنه.. چیکار میکنی؟ قفل فرمان را برمیداری میبری نصار سر مبارکش میکنی و... حالا اینجا میدان نیست.با شیوه های تاکتیکی و فشار وارد کردن به طرف و سوالات متعدد هاستینگ تازه وارد و فراری میدند...![]()
با سلام
ابتدا نظرمو در مورد تاپیک بگم:
ابتدا اولایی که توی این انجمن به اصرار تعدادی از دوستان عضو شدم و شروع به فعالیت می کردم
توی هر تاپیک آموزشی که پست می دادم برخی از دوستان و همکاران که الان باهم ارتباط نزدیکی داریم می گفتن:
انشاء الله به 100 برسی
خوب این یه نمونه
نمونه بعدی
طرف اومده تاپیک برای خرید یه هاستی زده یکی از این دوستان معروف در این انجمن وقتی من برای ارائه خدمات پست زدم زیر پست بنده
پست داده :
ایشالله توهم جمع میکنی میری پی کارت
خوب چی میشه گفت به ایشون
-----------
حالا جواب یوزر بالایمdelta
شما اگه راه مستقیم رو بری و فقط هدفت در اوردن لقمه حلال باشه هیچ موقع مجبور نمیشین زیر همو بزنید
ماکه حقیقتا تا حالا دل هیچ یوزر رو نترکوندیم
و بد و بیار بجز همون ماهای اول (البته از همین نمونه هایی که در بالا عرض کردم) از کسی ندیدیم و نشنید
در ضمن کاربر عزیز delta قصد جسارت یا توهین یا هر چیزی که باعث بشه شما ازرده خاطر بشید رو نداشتم وندارم
از ما به دل نگیرید
حرف حق رو زدم
--------------
در کل:
همتونو دوس دارم
وب هاستینگ رو با هر گیرو گوری که به ما می ده بن میکنه تاپیک میبنده دوست دارم
عاشق و مرده کشته ی همه یوزرا هستم
مدیران که دیگه جای خودشونو دارند اونا رو هم روی چشمام نگه میدارم
از استارتر عزیز هم بخاطر این تاپیک تشکر میکنم
ارزوی موفقیت برای همه ایرانیان هر جای دنیا هستن
ارزوی موفقیت برای همه همکاران گرامی که لطفشون به ما قابل ستایشه
با ارزوی موفقیت برای همه
خسروی - مدیر شرکت فناوری اطلاعات پارس نت ( پارس سرور)
با تشکر
یا علی
واقعا مثل سربازیه![]()
سربازی چیه بابا؟
بعضیا فقط تعداد پست هاشون بالاست و تحصصشون اندک
بعضیها هم برعکس.
اسپم کردن و شرکت کردن توی هر بحصی برای بالا بردن تعداد پست های یک کاربر، اصلا دلیل بر میزان تخصص ایشون نیست.
خیلی از کاربران که نه تو بحثی شرکت می کنند، نه پونصدتا آفر میدن، تخصصشون از اسپمرها بیشتره.
چرا باید تعداد پست اینقدر مهم باشه؟
والله به کسی جایزه نمیدن:-
دانش و هنر نباید کپی رایت داشته باشند. کپی رایت ضد ارزش های آزادی خواه بشری هستند.
بنظر من بودن شرط 100 پست خوبه، همین 100 پست اولیه قبل از آفر دادن باعث میشه که بتونیم متوجه بشیم طرف چه قدر وارد و عالم هست. یعنی بررسی 100 پست قبلی هر کسی این را به ما می فهماند. اینکه 100 پست اولیه اکثر اسپم باشد کاملا مشخص است و اینکه در این 100 پست رفته باشد و در تاپیک هایی که فردی مشکلی را مطرح کرده آن را حل کند باز هم کاملا مشخص هست.
اینکه طرف برای رسیدن به 100 پست برود و مطالبی از سایت های همسایه کپی کند بد نیست و خوبه که به مرجع شدن این سایت کمک می کنه اما نشان دهنده این هم هست که طرف هدفی جز رسیدن به 100 پست نداره.
با این قانون 100 پست راحت میشه علم و تخصص آفر دهنده آینده را برانداز کرد.
راستی جدای این حرف. نمی خواستم تاپیک جداگونه درست کنم. ولی آیا سایت برای شما هم مدتیه کند باز میشه؟
با عرض پوزش از اینکه این مطلب رو اینجا اوردم.
![]()
دانش و هنر نباید کپی رایت داشته باشند. کپی رایت ضد ارزش های آزادی خواه بشری هستند.
اگه رئیس سیسکو هم بیاد
1. باید قوانین اینجا رو رعایت کنه
2. باید تعداد پست هاش بره بالا تا سطح اعتماد بره بالا
3. باید خاک کیبورد بخوره
لحن بد هم نشانه شخصیت ادم هست ربطی به سابقه نداره . . .![]()
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)