بدون کارت ولی نمیشه؟
30گیگ هارد زیاده!اگر امکان داره کمتر کنید و قیمت را پایین تر بیارید
کلا اطلاعاتم به 1گیگ هم نمیرسه
بدون کارت ولی نمیشه؟
30گیگ هارد زیاده!اگر امکان داره کمتر کنید و قیمت را پایین تر بیارید
کلا اطلاعاتم به 1گیگ هم نمیرسه
خیر - خرید از شرکت مستلزم ارائه اسکن کارت ملی هست.
این پایین ترین قیمتی بود که خدمتتون دادم.
سلام
فراسو سامانه
رم : 1 گیگ
هارد : 50 گیگ
پهنا : 35 گیگ
پردازنده : اشتراکی
دایرکت ادمین : رایگان
بدون نیاز به مدارک
نصب اولیه : رایگان
===
ماهانه : 40.000 تومان
به زودی ...
وی پی اس خواستید ماهانه 5 هزار تومن از ایران.
(اسم محصول فقط تو اکانتتون زده میشه که بتونید بگید وی پی اس خریدید همین بدون آیپی و پنل)
-------------
عزیز جان وی پی اس رم 32 خوبه ؟ شما کامپیوتر خودنتون روی رم چند هست ؟ رم 32 بالا میاد یا رم 64 ؟ بالاخره باید یه چیزی باشه که بتونید کار بکنید دیگه. کامپیوتر شما با هر رمی حداقل بتونه بالا بیاد همان را تهیه کنید. اگر از وی پی اس فقط اسمش را میخواید بالا آفر 5 تومنی گفتم خدمتتون.
(رک و با مثال حالا بد یا خوب صحبت کردم موضوع را درک کنید فردا نیاید بگید این کلاه بردار اون کلاه بردار پول دادم نتونستم کار کنم مقصر خودتون هستید)
(من نمیدونم روی رم 64 یا 32 چه سیستم عاملی میخواد یا میتونه نصب بشه برای سرور مجازی سوادم نمیکشه)
ارادتمند سجادیه
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
با سلام
لطفا سرورهای مجازی ایران هزارنویس را مشاهده نمایید .
سرور مجازی لینوکس و ویندوز
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)