وقتی فیس یوک نتونه دامین ای ارش رو با شکایت بگیره پس هیچ کس دیگه ای هم نمی تونه کاری کنه(صاحب دامین facebook.ir هم تو انجمن پرشین تولز عضو هست)
ثبت کنید . اگر فعالیت های شما با قوانین کشور مقایرت نداشته باشه هیچ مشکلی نخواید داشت .
پ . ن
دامنه ای ار فیسبوک توسط یک ایرانی ثبت شد . فیسبوک پس از شکایت هم نتوانست دامنه را پس بگیرد
موفق باشید
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
دامنه قیسبوک رو تا اونجا که یادمه فیسبوک یه پیشنهاد 100 دلاری بهش داده بهش داده بود برای خرید ... فکر کنم فروخت
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
لطفا یکم به جای اینکه بدون مطالعه و دانش کافی پاسخ یک نفر رو بدید قبلش خودتون مطالعه کنید.
همه دامنه ها اعم از بین المللی و منطقه ای از قوانین ICANN تبعیت میکنند.
این لینک قوانین و مراحل ادعای مالکیت هست: Uniform Domain-Name Dispute-Resolution Policy | ICANN
بصورت عمومی، اگر اسمی که ثبت میکنید عرفا برند یک شرکت باشه و واقعا در دنیا وجود نداشته باشه (نتونید اینو ثابت کنید) باید دامنه رو به همراه هزینه هایی که ثبت کننده متحمل شده واگذار کنید.
بطور مثال هر ترکیبی که از Google باشه میشه ثبت کرد ولی قانونا دچار مشکل میشید.
yahoo شاید چون تم ابری و بعضا صوفی فارسی داره بشه توجیه کرد.
وقتی از شما شکایت میشه، شکایت کننده میتونه درخواست ایجاد دادگاه (پنل میگن اصطلاحا) 1 نفره یا 3 نفره بکنه که البته هزینش رو میپردازه.
دادگاه های منطقه ای در منطقه و بین المللی در 2 کشور برگزار میشن که قبلا آمریکا و سنگاپور بودن. الان رو باید چک کنید.
موضوع دفاعیه کافیه 3 شرط رو ثابت کنه:
- شما با دامنه قصد سوء و نیت منفی داشتید
- شما کسب و کار مشابه ایجاد کردید.
- شما قصد فروش دامنه رو جهت کسب سود داشتید.
(سعی کردم ترجمه کنم، شاید بد ترجمه شد)
در صورتی که مقصر شناخته بشید، از ثبت دامنه بعدا توسط شما جلوگیری میشه.
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
یکبار ما برای یکی از کاربرامون ثبت کردیم و براحتی استفاده میکرد. مشکلی نبود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)