اطلاعاتش بفرست عزیز نگاه کنم
من فکر کردم داخل وی پی اس مشکل دارید - شرمنده
اطلاعاتش بفرست عزیز نگاه کنم
من فکر کردم داخل وی پی اس مشکل دارید - شرمنده
دشمنت شرمنده
Intel PRO/1000 MT Dual Port Server Adapter
PCODE : PWLA8492MTNic.pngnic2.png
اگر مشخصات بیشتر نیاز هست بفرمایید بگم
ضمنا اگر توی عکس مشکی ببینی کارت شبکه که vmnic3 و vmnic4 هست توی لیست سخت افزارهای esxi5 که از طریق putty چک کردم هست، اما در عکس سفید که لیست کارت ها هست نمیاد، ریست هم کردم
اگر امکان تعویض مجازی ساز دارید نسخه 5.1 نصب کنید یا ارتقا بدین به نسخه 5.1 احتمالا درست میشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
خواستید بگید لینک ایزو نسخه5.1 بدم خدمتون
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
اگر با ارتقا یا نصب Esxi 5.1 مشکل برطرف بشه حتما این کارو میکنم نسخه 5 رو پاک میکنم و از اول 5.1 نصب میکنم
لطف کنید لینک بدید دانلود کنم
اگر ارتقا هم میشه داد لطف کنید و کمی توضیح نحوه ارتقا رو بدید
عزیز میشه یک عکس از configuration - network قرار بدید؟
اگر وی سنتر نصب دارید از طریق وی سنتر میشه اپگرید کرد از نسخه 5 به نسخه 5.1اگر ارتقا هم میشه داد لطف کنید و کمی توضیح نحوه ارتقا رو بدید
این عکس کمی قدیمی هست از ایمیل هام پیدا کردم، ولی کانفیگ فعلی همین جوری تقریبا و جای vswitch2 الان ارتباط با NAS برقرار شده
اگر توضیح دیگه ای لازمه بگید تا بگم1.JPG
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)