بفرستید توضیحات با تشکر
بفرستید توضیحات با تشکر
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
خیر .مبلغ اولیه بین 500.000 تومان تا 2.000.000 تومان هست درسته؟
این سرمایه ماهانه از طرف شما میباشد .
میزان مبلغ اولیه زیاد نیست و خرج امنیت + ... هست که در توضیحات تکمیلی میگنجه .
اون مبلغ ماهانه به حساب ما و هیچ شخص از گروه ما ارسال نمیگردد .
مستقیم به حساب تبلیغ گیرنده (مدیر سایتش)
برگشت خود پول که سرمایه نمیشه !چه تضمین و اعتباری برای این مبالغ هست؟ دفتر دارید؟ شناخته شده هستید؟
میشه هدر دادن پول .
گفتم سه سال همکاری که در 6 ماه آخر (در بدترین حالت) کل سرمایه گذاشته شده برگشت داده میشه (این از برگشتش)
میمونه 2.5 که سود خالص میباشد (البته طرح ما حدود 6ماه اول هم زیاد سود نداره (نصف سرمایتون برگشت میخوره) و میمونه دو سال سود خالص .تمام .
توضیحات تکمیلی کامل کننده موارد میباشد .(ولی ما گفتیم پولی بصورت مستقیم نمیگیریم و منظور این است که هیچ هدف و فکر شومی نداریم برای کلاهبرداری (چون اصلا پولی بما نمیرسه و مبلغ اولیه هم متوجه خرجش میشوید)
بدرود .
الـلـهـم صـل عـلـی مـحـمـد و آل مـحـمـدبفرست
![]()
بفرست
درود .شما چه تضمینی میدید که کسی بتونه حتی 1000 تومان هزینه اولیه یا هر چیز دیگخ رو بده دست شما؟ من به برگشت هزینه کاری ندارم!
مشکل فقط با خرج اولیه هست دیگه (که با چه تضمینی ؟) ؟
چون اون خرج تبلیغات بدست بنده و یا حساب بنده نمیرسه .
درست متوجه شدم ؟
منظور این دوستمون این هست که بله حق با شما باشد و تا ریال آخر پول به حساب مدیران سایت ها واریز شود .شما چه تضمینی میدید که کسی بتونه حتی 1000 تومان هزینه اولیه یا هر چیز دیگخ رو بده دست شما؟ من به برگشت هزینه کاری ندارم!
چه تضمینی دارید که اگر کار پا گرفت آن شخص سرمایه گذار را کنار نزنید ؟
آیا شرکت ثبت شده دارید ؟ ( که البته دیگه توی این دوره زمونه نمیشه به شرکت ثبت شده هم اعتماد کرد )
آیا اعتبار و خوش حسابی جایی در عرصه اینترنت دارید ؟
اگر پاسخ منفیست که از صفر شروع کنید بهتر است
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
لطفا برای بنده هم ارسال کنید![]()
لطفا برای بنده هم ارسال کنید![]()
![]()
برای منم بفرستید لطفا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)