هاستینگ خیلی فرازو نشیب داره
میخورد بهش
بازم خوبیش اینه که میگی کسی از دستد ناراحت نیستcreated: 2008-11-02
هاستینگ خیلی فرازو نشیب داره
میخورد بهش
بازم خوبیش اینه که میگی کسی از دستد ناراحت نیستcreated: 2008-11-02
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
یه سرور بگیر این همه ضرر نده.
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
در زمان انتخاب شرکتی که می خواهید با آن همکاری کنید خیلی باید در موردش تحقیق کنید . بخصوص Webhostingtalk.com
من که خودم روی سرور اختصاصی BurstNET بودم ...
این vps هارم میخواید باور کنید میخواید نکنید اما از فروششون هیچ سودی نمیبردم ... فقط واسه اینکه بیام تو کار دست به این کار واقعا احمقانه زدم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
من هم مثل شما امیدوارم که این سایت روزی قوی تر و بزرگتر و .... ولی باید منطقی هم فکر کرد در حال حاضر تفاوت چشمگیر است مهمترین تفاوت این است که تمام دیتا سنتر ها و شرکت های بزرگ در آن سایت عضو هستند و به اشکالات و اعتراض ها پاسخ می دهند و به نظر من بهترین جا برای تحقیق در مورد خدمات دهندگان است.
آقا شرمنده از موضوع اصلی خارج شدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)