سلام عرض ادب و خسته نباشید دوست گرامی طراحی و برنامه نویسی این سیستم Priv8 هست در صورتی که در قبال هزینه می خواید اطلاعاتی به دست بیارید با آیدی یاهو بنده در تما باشید با تشکر.
ارادتمند: مسلم فلاح نیت Yahoo ID : info.p30pdf
سلام عرض ادب و خسته نباشید دوست گرامی طراحی و برنامه نویسی این سیستم Priv8 هست در صورتی که در قبال هزینه می خواید اطلاعاتی به دست بیارید با آیدی یاهو بنده در تما باشید با تشکر.
ارادتمند: مسلم فلاح نیت Yahoo ID : info.p30pdf
یا سلام فیلم اموزشی در نت وجود دارد و برای اکانتینگ هم در پرشین اسکریپت موجود هست که میتونید یوزرها رو مدیریت کنید
اسکریپت فارسی دانلود ویژه Persian VIP Download نسخه 1.2 | پرشین اسکریپت-پایگاه تخصصی اسکریپت
سلام عرض ادب و خسته نباشید دوست گرامی به نظر شما ایشون می خوان فیلم بفروشن که از یه یوزر هزار نفر استفاده کنن ؟
دوست من شما 3 با اومدین هی گفتین که هزینه کن هزینه کن هزینه کن من هم راهنمایی کردم به صورت ساده دوستمون چجوری راه اندازی کنند با این اسکریپت هم بر روی پوشه اپدیت ها مدیریت میشه و با کرون هم مدت مدیریت میشه با برنامه کنسول هم اپدیت ها گرفته میشه و میرور میشه به پوشه این یک راه ساده هست اگر میخوان هزینه کنند هم شما 3 بار ذکر کردین خدمت شما میان
موفق باشید
بله شما درست می گید حق با شماست عاقلان دانند .
ممنون شما هم عاقل
موفق باشید
آموزش جامع راه اندازی سرور دانلود نود 32
آموزش جامع راه اندازی سرور آپدیت محصولات eset - PersianAdmins
سلام در صورت نیاز اعلام کنید پیگیری کنم براتون
سیستم با برنامه نویسی...
درود
در صورتی که مایل باشید میتونم براتون انجام بدم
امکان تحویل آنلاین
امکان دادن ریسلر
امکان تغییر پسورد توسط کاربر
امکان تعریف کد تخفیف
امکان مدیریت ماژول توسط مدیریت web base
امکانات مدیریت : امکان ساخت،امکان ساسپند ، حذف کردن،فعال کردن،تغییر پسورد
امکان ایمیل اطلاعات بعد از خرید
کلیه قسمت ها فارسی هست
امکان ارسال اس ام اس بعد از خرید
تحویل 1 روزه
در صورتی که خواستید برای قیمت تماس بگیری
9372498883
Yahoo ID: hostsepehr
ویرایش توسط korosh-eghbali : January 20th, 2013 در ساعت 18:23
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)