کل فروم شده هاست dl
کل فروم شده هاست dl
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
ببین سراغ سایت های قوی نرو!!چون سایت های قوی حداقعل باید به 300 تا 400 تا مشتری رسیدگی کنند و این کار کار هرکسی نیست و در صورت تحریمی و ... به صورت هنگفت ضرر می کنند و وضعیتشون میره رو هوا مثله هاست دی الولی سایت هایی که متقاضی کمی دارند حدود 50 تا مشتری خیلی خیلی راحت پاسخوی تیکت ها و .... هستند و در صورت تحریمی برایشان سخت نیست که کل مبلغ را پس بدهند در ضمن بهتره قبلش با ای دی مدیر صحبت کنیاین ای دی منه حتما ادم کنmirhendi123
از نظر فنی و پشتیبانی ایران سرور جزء یکی از بهترین های ایران هستند. مخصوصا آقای مهدی محمدی البته سال 83 مشتریشون بودیم و مستقیما با خودشون برخورد داشتیم تا بحال هم شکایتی ازشون ندیدم. کیفیتشون در کنار پشتیبانی قوی البته یکی از مشتریان ما که میزبانش ایران سرور بود میگفت پشتیبانی در ساعات غیر کاری ضعیف هست و تا صبح نشه جواب نمیدن!
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
بله
فرمایش شما درسته. من که شخصا تجربه خیلی خوبی دارم. جزء بهترین میزبان های حال حاضر ایران هستند و با صداقت کار می کنند.
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
سلام
قصد تبلیغ ندارم ولی چند ساله ای هستش که مشتری شاپل هستیم از نطر آپتایم ، کیفیت و پشتیبانی خیلی راضی هستیم
به نسبت اینکه قبلا هر چند وقت یکبار شرکت عوض می کردیم ولی الان خداروشکر وضع خوبی داریم
shopel.net
سلام
به نظر من رسانگار کیفیت فوق العاده ای داره این مدتی که روی سرورشون بودم کیفیت برام اثبات شده برای اثبات کیفیت می تونید با کد تخفیف free-pure-cloud-ssd-nov یک ماه سرویس هاست سی پانل یا دایرکت ادمین این شرکت رو تست کنید
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
با سلام
با تشکر از راهنمایی دوستان
امروز با اکثر این هایی که گفتین تیکت زدیم و راهنمایی خواستیم.
انشالله تا فردا به یک جمع بندی نهایی می رسیم.
این بهرتین سایت هتس
ببنید
ورود به سایت
بيشتر هاستينگ ها حالا خوب شدن يعني اگه ميهن وب هاست خوبه پس بقيه خيلي خوب نيستن
ربط به خودتون داره چند گيگ هاست بخواي با چه اطلاعاتي تا مديران هاستينگ عزيز به شما بگن ميتونن سايتتون رو پشتيباني كنن يا نه
موفق باشيد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)