ماه دوم رایگانِ XLHost برای سرورهای Discount Rackـشون نیست ؛ به بودجتون نمیخوره سرور هایی که ایکس ال هاست ماه دوم رایگان میدهافرای خوب و جدید مثل ایکس ال هاست ماه دوم رایگان و این جور افر هارو هم بدید ممنون
ماه دوم رایگانِ XLHost برای سرورهای Discount Rackـشون نیست ؛ به بودجتون نمیخوره سرور هایی که ایکس ال هاست ماه دوم رایگان میدهافرای خوب و جدید مثل ایکس ال هاست ماه دوم رایگان و این جور افر هارو هم بدید ممنون
بله اینو میدونم منظورم افرایی این جوری بود که مثلا دیتاسنتر 50 درصد تخفیف میده و اینا اخه همه دارن افرایی معمولیو میدن که تو سایت دیتاسنترم زده میخواستم اگه این جور افرایی هم هست بدن
درود
راسیاتش من اینو کامل درک کردم که وقتی تو یه سایت پر بازدید کلی پول میدم و تبلیغ میکنم اون بنر و تبلیغ به هیچ دردی نمیخوره چون یکی میاد روش کلیک میکنه زده سرور مجازی رم 256 12 تومن به بالا خب این میبنده سایتو یه بار دیگه هم دید روش کلیک نمیکنه میگه گرونه
برا من تازه کار فعلا سرور ارزون و از یه دیتاسنتر نسبتا خوب بسته
جای بحث اینجا نیست اما ما هم به این نتیجه رسیدیم کسی که دنبال جنس ارزونه اگه ارزونتر پیدا کنه که میکنه میره جای دیگه و جالبتر اینکه کسی که دنبال جنس ارزونه توقع داره سرور مجازیش مثه سوپر من براش همه کار بکنه وقتی میبینه اینجوری نیست میره جای دیگه و تجربه نشون داده مشتری که قیمت معقول رو میپذیره مشتری ثابت شما میشه![]()
به هر حال مینیمم قیمت 175$ میتونیم در خدمت باشیم با کیفیت تضمینی
موفق باشید
من میتونم قیمت فوق العاده ارزانی از آمریکا در اختیارتون بگذارم
با پیغام خصوصی در ارتباط باشید یا از طریق یاهو
ارادت
سرور دارم از دیتا سنتر برج نگار ارزون ارزون چون تازه راه افتاده قیمت ارزونه از مبین نت گرفتیم اینترتش رو
3451391cd139.png
برای ازاطلاع از قیمت سرور ها که از 10 هزار تومن شروع میشه با من تماس بگیر hoshsiah1@yahoo.com
سلام
من میتونم این سرور هارو در اختیار شما قرار بدم
CPU : i5-3470 / 3.2 GHz / 3.6GHz Turbo / 4 Cores
16GB DDR3 RAM
2TB Hard Drive
100Mbit Unmetered Monthly Transfer
33 IP
310 toman
-----------------------------------------------------------------
E3-1230 v2
CPU : E3-1230V2 / 3.3 GHz / 3.7 GHz Turbo / 4 Cores/ 8 Threads
16GB DDR3 RAM
2TB Hard Drive
100Mbit Unmetered Monthly Transfer
33 IP
370 toman
----------------------------------------------------------------------
CPU : Dual Intel Xeon 5420 / 2.5Ghz - 2 processors / 8 Cores / 8 Threads
8GB DDR3 500GB
20TB Monthly Transfer
33 IP
250 toman
email : smailfaal@yahoo.com
tell : 09353846180
up لطفا از فرانسه هم افر بدید همچنین کشورای دیگه اینجا همه فقط المان و امریکا اونم xlhost و لیزوب افر میدن منم از اینا دارم از یه جا دیگه لطفا افر بدید سرور از امریکا جدید خریداری شد ولی بازم میخام لطفا افر رم 16 بدید اگه بالاتر از 300 تومنه ندید به جاش افر رم 32 بدید ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)